Volkswagen CrossPolo lease

De Volkswagen Polo is een oude bekende op de weg: in 2015 vierde hij zijn 40e verjaardag. Niet alleen is de Polo helemaal vernieuwd en up to date, ook de CrossPolo is een compleet vernieuwend model.

Strak en innovatief

Het ontwerp van de CrossPolo geeft zonder al te veel extra poespas de standaard Volkswagen Golf wat extra glans. Qua formaat is de Volkswagen CrossPolo geen kleine jongen meer. Hij is te vergelijken met de Golf III. Er is voldoende zitruimte voor volwassenen, zowel voor- als achterin de wagen. De facelift biedt ook meer keuze uit info- en entertainmentopties.
Niet alleen hierom is de CrossPolo een volwassen auto geworden, ook zijn er een aantal andere wijzigingen te herkennen ten opzichte van de reguliere Polo die deze auto naar een hoger niveau tillen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om hoofdverlichting uit te voeren in LED, een afstandsradar (adaptieve cruise control), City Emergency Braking en een vermoeidheidsassistent.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!