Volkswagen e-Golf leasen

Steeds vaker stapt men over op elektrisch rijden. Het is een serieus alternatief voor het rijden met een verbrandingsmotor. Ook de vernieuwde Volkswagen e-Golf doet alles beter dan zijn voorganger. Echter, de auto is ontworpen met een verbrandingsmotor en later aangepast op het elektrisch rijden. Volkswagen is nog bezig met het ontwerpen van volledig elektrische auto’s, dus elektrisch ontworpen aan de tekentafel.

Ontspannen rijden

De display in de Volkswagen e-Golf geeft een actieradius van 270 kilometer. Dit klopt echter niet volledig met de daadwerkelijke aantal kilometers. Het rijden op de snelweg en het aanhebben van de airconditioning zijn bijvoorbeeld elementen die ervoor zorgen dat de 270 kilometer niet altijd haalbaar is. Daarentegen is de elektromotor ontzettend krachtig en stil. Hij vraagt geen schakelpauzes waardoor het gemakkelijk haalbaar is om in een vloeiende beweging naar de 100 kilometer per uur te gaan. Ook naar de 130 kilometer per uur doortrekken haalt de Volkswagen e-Golf gemakkelijk. U kunt deze prachtige auto zelf ervaren door de Volkswagen e-Golf lease van AutoLeaseCenter.

Volkswagen e-Golf op de weg

De besturing van de Volkswagen e-Golf is licht. Maar dankzij de andere gewichtsverdeling gedraagt de e-Golf zich anders dan we van de reguliere Volkswagen Golf gewend zijn. De auto zit bijzonder comfortabel en de verschillende rijmodi zijn toegespitst op het maximaliseren van uw reikwijdte. In de standen ‘Eco’ en ‘Eco Plus’ wordt onder andere de werking van de airco beperkt en de topsnelheid begrensd.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!