Kies nu voor Audi A3 lease! De nieuwe Audi A3 lease beschikt over de nieuwste technologieën en aanzienlijk veel comfort. Bij ons kunt u de Audi A3 leasen in de *Advance Sport* uitvoering, die tevens zeer rijk is uitgerust. De nieuwe Audi A3 lease voldoet aan al uw verwachtingen en grijpt direct uw aandacht met het uitgesproken design. De Audi A3 leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Audi A3 lease? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Aanwezige extra’s

Kiest u voor Audi A3 lease. Dan profiteert u direct van de aanwezige technologieën:

  • Cruise Control;
  • Airconditioning met 2 zones;
  • Multifunctioneel stuurwiel;
  • Parkeerinformatie achter d.m.v. radar;
  • Ingebouwd navigatiesysteem.

Audi A3 leasetarieven

De Audi A3 leasen kan nu zeer voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Audi A3 35 TFSI S tronic Advance Sport 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.  De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1498 cc
Vermogen 149 pk
Gewicht 1245 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 489,00
48 maanden € 499,00
36 maanden € 535,00
24 maanden € 655,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen