De Audi A4 Avant maakt indruk met zijn innovatieve technologie en fraaie uiterlijk. Bovendien blinkt hij uit in dynamiek. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen. Bovendien krijgt uw auto dan 4G-wifi. De Audi A4 Avant is de interessante en bereikbare keuze voor iedereen die een strak ontwerp waardeert dat qua aankleding, technologie en eigenschappen tot in detail is te configureren. Audi A4 Avant lease bij AutoLeaseCenter. Ook u kunt in deze prachtige auto rijden.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Audi A4 Avant lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Audi zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Audi A4 Avant lease

De Audi A4 Avant lease kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Audi A4 Avant 35 TFSI 110kW Design met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Aanwezige extra’s

Kiest u voor Audi A4 Avant lease, dan profiteert u direct van de aanwezige technologieën:

  • Cruise control;
  • Parkeerinformatie achter d.m.v. radar;
  • Smart/kaart/sleutel automatisch en inclusief start zonder sleutel;
  • 17″ lichtmetalen velgen.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Audi A4 Avant van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1948 cc
Vermogen 149 pk
Gewicht 1440 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 585
48 maanden € 600
36 maanden € 646
24 maanden € 792
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen