Opzoek naar een luxe auto met lage kosten? Wees er dan snel bij en profiteer van de gunstige bijtelling! Wij bieden de BMW 3-serie lease aan met een lage bijtelling van 15% gedurende het gehele contract. U kunt bij ons de BMW 3-serie leasen in de M Sport Centennial High Executive uitvoering die tevens zeer rijk is uitgerust. Met de BMW lease-aanbieding maakt u dus niet alleen gebruik van een lage bijtelling, maar kunt u ook genieten van ontzettend veel luxe. U kunt deze prachtige BMW 3-serie leasen bij AutoLeaseCenter tegen een zeer scherp tarief.

Wenst u gebruik te maken van onze aanbieding en de BMW-serie leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Gaat uw interesse uit naar een andere variant, dan is dat ook mogelijk. Via onze car configurator kunt u uw eigen BMW naar wens samenstellen. Dan ontvang u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven BMW 3-serie

De BMW 3-serie leasen kan nu zeer voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de BMW 330eA 185kW M Sport Centennial High Executive met een looptijd van 36 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere kilometrages en looptijden ook mogelijk.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volkswagen T-Roc van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Mineralgrau
Kenteken KT-442-F
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Motorinhoud 1998 cc
Vermogen 252 pk
Gewicht 1635 kg

Looptijden en tarieven

36 maanden € 719,00
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

U bent hier terecht gekomen via: LeaseCollect

Schoterweg 12
2012 HM Haarlem

T: 085-1302490
E: info@leasecollect.nl

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen