De Ford Focus Lease Edition is standaard uitgerust met vele technologieën. Denk bijvoorbeeld aan een navigatiesysteem, parkeersensoren achter, cruise control, smartphonekoppeling en elektrische ramen. Daarnaast zijn er nog vele andere snufjes waar u van kunt profiteren wanneer u deze prachtige Ford Focus leaset. De auto is heeft een met leder bekleed stuurwiel en het interieur is fraai afgewerkt.

Speciaal voor u hebben wij een actieprijs voor de Ford Focus Lease Edition. Wilt u hier gebruik van maken en de Ford Focus leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u van ons de offerte per e-mail. Het is ook mogelijk om de offerte zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie, wensen en voorkeuren. Het grote voordeel van deze actie? U rijdt de Ford Focus binnen twee, maximaal drie weken!

Samenstelling Ford Focus

Auto: Ford Focus (5-deurs) 1.0 ecoboost lease edition 92 kW
Beschikbare kleuren: Divers
Bijtelling: 22%
Fiscale waarde: € 23.450,00

Leasetarieven Ford Focus

De Ford Focus Lease Edition leasen kan nu zeer voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Ford Focus (5-deurs) 1.0 ecoboost Lease Edition 92 kW met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Wilt u liever een andere looptijd of meer kilometers per jaar? Dit is allen mogelijk op aanvraag.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Ford Focus van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via: 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Nader te bepalen
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 125 pk
Gewicht 1313 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 329,00
48 maanden € 359,00
36 maanden € 379,00
24 maanden € 399,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen