Kiest u voor Hyundai KONA Lease, dan laat u zien dat u anders durft te zijn. Het voelt immers goed om de wereld naar uw hand te zetten in plaats van andersom. Bepaal zelf wat bij u past en omarm uw eigen stijl. De Hyundai KONA is een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Kies voor Hyundai KONA Lease bij AutoLeaseCenter.

De Hyundai KONA lease auto komt in diverse kleuren. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Hyundai KONA leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Hyundai zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Hyundai KONA Leasetarieven

De Hyundai KONA leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Hyundai KONA 1.0T 120 Comfort met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Hyundai KONA van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur.

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 120 pk
Gewicht 1208 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 338,00
48 maanden € 348,00
36 maanden € 362,00
24 maanden € 389,00
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen