Jaguar I-Pace leasen

De Jaguar I-Pace is op 1 maart officieel geïntroduceerd! Dit is de eerste volledig elektrische auto van Jaguar en hiermee begeeft Jaguar zich als één van de eerste premium-merken in het segment elektrische auto’s. De Jaguar I-Pace is ook meteen één van de meest opvallende auto’s van Jaguar ooit. Met een vermogen van maar liefst 400 PK heeft de Jaguar I-Pace een acceleratie van 0 tot 100 km/uur in slechts 4,8 seconden. Met de grote accu van 90kw bedraagt de actieradius ruim 400 kilometer (480 KM WLTP Norm) en met snelladen is binnen 45 minuten de accu tot 80% opgeladen. Het grootste voordeel van de Jaguar I-Pace is de lage bijtelling van 4%. Bij levering in 2018 is deze bijtelling van toepassing over de gehele waarde van de auto en wij hebben diverse auto’s besteld voor levering in 2018. Hieronder treft u het overzicht aan van de samenstelling van de configuratie.

Wilt u de Jaguar I-Pace leasen? Vraag dan snel een offerte aan, want voor levering in 2018 is slechts een beperkte oplage beschikbaar. AutoLeaseCenter heeft alvast de Jaguar I-Pace alvast voor u besteld en daarmee kunt u gegarandeerd nog in 2018 rijden met uw Jaguar I-Pace.

N.B. We hebben voor 2018 extra productieplekken beschikbaar gekregen en nog 5x Jaguar I-Pace beschikbaar. Deze auto’s zijn niet meer zelf te specificeren. Vraag snel de offerte aan en dan ontvangt u het leasevoorstel binnen 1 werkdag van ons. Wilt u meer informatie? Bel dan met 053-2030150

Leaseprijzen Jaguar I-Pace

De vermelde vanafprijs is op basis van de Jaguar I-Pace S met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk en dit kunt u aangeven bij de offerte-aanvraag. De Jaguar I-Pace is in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en in het overzicht treft u de vanafprijzen aan voor het leasen van de Jaguar I-Pace in de voorgeconfigureerde S Uitvoering. Wilt u de Jaguar I-Pace leasen en graag meer informatie over de verschillende uitvoeringen en de leasevoorwaarden, neem dan contact op met één van onze mobiliteits-adviseurs op 053-2030150.

Jaguar I-Pace leasen bij AutoLeaseCenter, de voordelen:

  • Onafhankelijke lease-intermediair
  • Reserveringsplaatsen beschikbaar voor levering in 2018
  • Gunstige leasevoorwaarden & leasetarieven
  • Persoonlijke begeleiding door één van onze mobiliteits-adviseurs

Meer informatie? Bel dan met AutoLeaseCenter op: 053-2030150

 

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 400 PK pk

Looptijden en tarieven

60 maanden € 945,00
48 maanden € o.a.
36 maanden € o.a.
24 maanden € o.a.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen