Jaguar XE leasen tegen een vast bedrag per maand? Het kan nu voordelig en flexibel met de Jaguar XE aanbieding van AutoLeaseCenter! De Jaguar XE is ontworpen voor stijl, comfort en prestaties. Jaguar typeert dit nieuwe model als een sport-crossover. Uiteraard is de auto te voorzien van diverse optiepakketten en opties, zodat u de auto (tegen meerprijs) volledig naar wens kunt samenstellen. Met de leaseaanbieding Jaguar XE kunt u tegen zeer aantrekkelijke condities in dit model rijden.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Jaguar XE leasen? Vraag dan snel en eenvoudig een offerte aan via het offerteformulier. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. U kunt hierbij zelf het gewenste kilometrage en looptijd aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Jaguar XE:

De Jaguar XE leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Jaguar XE 2.0t 147kW Pro Edition Pure automaat met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten:

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1999 cc
Vermogen 198 pk
Gewicht 1540 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 579,00
48 maanden € 599,00
36 maanden € 649,00
24 maanden € 765,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen