Grenzen verleggen doet u met de nieuwe Kia Picanto. Deze stadsauto biedt opvallend veel ruimte, is jong, vrolijk en stijlvol en een echt vlotte auto. Met de Kia Picanto voelt u zich overal thuis. De auto is betrouwbaar, zuinig en zit vol energie. Kia vindt uw veiligheid belangrijk en zal deze altijd voorop stellen. Zo komt u gemakkelijk en veilig van A naar B.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Kia Picanto leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Kia zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Kia Picanto

De Kia Picanto leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Kia Picanto 1.0 MPi ActieAuto 4zits 5d ComfortPlusLine Navigator met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Kia Picanto van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 67 pk
Gewicht 830 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 219,00
48 maanden € 229,00
36 maanden € 245,00
24 maanden € 275,00
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen