Mazda CX-5 leasen en rijden tegen een vast bedrag per maand met flexibele contractmogelijkheden? Het kan met de nieuwe Mazda XC-5 leasen aanbieding van AutoLeaseCenter! De nieuwe Mazda CX-5 is zowel van binnen als buiten volledig vernieuwd! De Mazda CX-5 is een moderne SUV met een stoere uitstraling, die tevens beschikt over een hogere instap hetgeen de auto onder de aandacht brengt bij een heel breed publiek. De nieuwe Mazda CX-5 leasen kan al tegen zeer scherpe tarieven. U kunt de MAzda CX-5 leasen in verschillende uitvoeringen en uitrustingsniveaus.

Wilt gebruik maken van deze aanbieding en de nieuwe Mazda CX-5 leasen? Vraag dan nu een offerte voor deze auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Mazda CX-5:

De nieuwe Mazda CX-5 leasen kan heel voordelig en de vermelde vanaf prijs is op basis van de Mazda CX-5 2.0 Skyactiv-G 121kW 2WD Skylease met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in het kostenoverzicht.

Flexibele contracten:

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk ook bellen met: 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1997 cc
Vermogen 162 pk
Gewicht 1335 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 449,00
48 maanden € 459,00
36 maanden € 485,00
24 maanden € 549,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen