Lease de elektrische cross-over van Mercedes: de Mercedes EQA 250. Dit instapmodel is al behoorlijk compleet en er zal ook geen model komen met een kleiner accupakket. Het accupakket van 67.0 kWh zorgt voor een actieradius van wel 426 kilometer (WLTP). Lease de Mercedes EQA en geniet van een stille en sportieve rijervaring. Verschillende looptijden zijn mogelijk bij de Mercedes EQA 250, maar de looptijd van 60 maanden biedt de meest gunstige bijtelling. We helpen u graag verder bij het leasen van de Mercedes EQA en het aanvragen van een offerte.

Een compleet pakket

Het complete instapmodel van Mercedes heeft een acceleratie (0-100 km) van 8.9 seconden. De maximumsnelheid heb je behaald bij 160 km/uur. De auto is perfect voor zowel korte ritten als lange afstanden. Het interieur is bekleed met geperforeerd leer en voor de liefhebber: een massagefunctie. De vele diverse functie laten zien dat de EQA 250 een auto is waar je u tegen zegt. Ook de diverse kleuren sfeerverlichting en extreme isolatie zorgen voor een ontspannende rit.

Mercedes EQA 250 leasen – Leasetarieven

De Mercedes EQA 250 leasen kan bij AutoLeaseCenter! De vermelde vanafprijs is op basis van de Mercedes EQA 250 met bovenstaande optiepakketten/ opties en met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht. 

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een uniek leaseraster. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Mercedes EQA van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150.Volgt u ons al op LinkedIn?

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 190 pk
Gewicht 2040 kg
Bijtelling 16%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 550
48 maanden € 590
36 maanden € 664
24 maanden € 875
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen


Address
Address
Stad
Staat/Provincie
Zip/Postcode
Land