Nieuwe Volkswagen Polo leasen tegen een zeer scherp tarief? Het kan nu wel heel voordelig & flexibel met de Volkswagen Polo actie van AutoLeaseCenter! Wij kunnen de nieuwe Volkswagen Polo leveren in diverse uitvoeringen. Volkswagen staat bekend om de degelijke afwerking en hoogwaardig gebruik van materialen. Wij bieden de Volkswagen Polo actiematig aan in de Comfortline die tevens is voorzien van het uitgebreide Executive pakket. Door het hoge kwaliteitsniveau onderscheidt de Volkswagen Polo zich van de concurrentie. U kunt bij ons de nieuwe Volkswagen Polo leasen tegen zeer scherpe tarieven. de nieuwe Volkswagen Polo leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wenst u gebruik te maken van onze aanbieding en de nieuwe Volkswagen Polo leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven nieuwe Volkswagen Polo:

De nieuwe Volkswagen Polo leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Polo 1.0 TSI 70kW Comfortline met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten:

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 94 pk
Gewicht 1045 kg

Looptijden en tarieven

48 maanden € 255,00
36 maanden € 265,00
24 maanden € 275,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen