Nissan Qashqai leasen en geheel ontzorgd rijden? Het kan nu heel voordelig en flexibel met de lease-aanbieding van AutoLeaseCenter! De nieuwe Nissan Qashqai is zowel van binnen als buiten volledig vernieuwd. De Nissan Qashqai is een zeer ruime hatchback met een stoere uitstraling en comfortabel rijgedrag. Wij bieden u de Nissan Qashqai aan in de Business Edition uitvoering aan, tegen een zeer scherp tarief. Uiteraard zijn andere uitvoeringen ook mogelijk, gebruik hiervoor onze carconfigurator.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Nissan Qashqai leasen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij sturen u vervolgens binnen 1 werkdag toe. U kunt hierbij zelf het gewenste kilometrage en looptijd aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om de Nissan Qashqai zelf samen te stellen. Maak hiervoor het gebruik van onze carconfigurator en vraag vervolgens de offerte aan.

Leasetarieven Nissan Qashqai:

De nieuwe Nieuwe Nissan Qashqai leasen kan al heel voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 85kW Business Edition met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Natuurlijk zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten:

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk ook bellen met: 053-02030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1197 cc
Vermogen 115 pk
Gewicht 1250 kg

Looptijden en tarieven

48 maanden € 379,00
36 maanden € 395,00
24 maanden € 439,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen