Stilstaan is achteruit gaan. Dat moest Nissan hebben gedacht bij het succes van de eerdere versie van de Nissan Qashqai. Vanuit die gedachte is de nieuwe Nissan Qashqai ontworpen. De vernieuwde Qashqai staat wat lager op zijn wielen, maar is daarentegen ook langer en breder. Zowel van binnen als van buiten heeft deze auto een make-over gehad. En met succes! De Nissan Qashqai is sterker dan ooit. En u kunt hem leasen mét scherpe tarieven! De Nissan Qashqai lease van AutoLeaseCenter.

De Nissan Qashqai lease auto komt in de kleur Metallak Brilliant Black*. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Nissan Qashqai leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Qashqai zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Nissan Qashqai Lease tarieven

De Nissan Qashqai leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Nissan Qashqai 1.5 dCi 110 ActieAuto 5d Business Edition met een looptijd van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Nissan Qashqai van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur.

Specificaties

Kleur Metaallak Brilliant Black
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Motorinhoud 1461 cc
Vermogen 110 pk
Gewicht 1285 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 549,00
48 maanden € 569,00
36 maanden € 589,00
24 maanden € 649,00
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen