Nog niet overgestapt naar het toekomstige rijden? Bekijk dan nu de snel de Opel Ampera-E aanbieding van AutoLeaseCenter! De Opel Ampera-E leasen kan nu tegen hele scherpe tarieven en is ook zeer snel leverbaar. Vanaf januari 2019 kunt de trotse eigenaar zijn van de volledig elektrisch aangedreven Opel Ampera-E. Wij bieden de Opel Ampera-E aan in de zeer rijk uitgeruste Business Executive variant.

*Leverbaar vanaf eerste week januari 2019*

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Opel Ampera-E leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Opel Ampera-E zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Opel Ampera-E

De Opel Ampera-E leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Ampera-E 150kW business Executive 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Aanwezige extra’s

Kiest u voor Opel Ampera-E lease, dan profiteert u direct van de aanwezige technologieën:

  • Advanced Park Assist II;
  • Electronic Climate Control;
  • 4.0 IntelliLink met 8” kleuren touchscreen;
  • Bose geluidsysteem;
  • Rijstrook- en dodehoek-waarschuwing.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Ampera-E van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Mineral Black Metallic
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Motorinhoud 0 cc
Vermogen 204 pk
Gewicht 1611 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 699,00
48 maanden € 749,00
36 maanden € 885,00
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen