De Opel Corsa 5-deurs is leverbaar met de meest luxe opties en talloze slimme functies, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid én maximaal rijplezier. Diverse originele accessoires geven u de mogelijkheid om uw Opel Corsa nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Bij AutoLeaseCenter is de Opel Corsa lease nu extra voordelig. Rijdt u binnenkort in een Corsa? Let op: De vermelde prijs is op basis van 53 maanden!

Zeer snel leverbaar!

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en kiest u voor de Opel Corsa lease? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Opel zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Opel Corsa lease

De Opel Corsa leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Corsa 1.0 Turbo 66kW S/S Online Edition 2.0 D HA KW/90PK met een looptijd van 53 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Aanwezige extra’s

Kiest u voor Opel Corsa lease, dan profiteert u direct van de aanwezige opties:

  • Metallic lak;
  • Ruimtebesparend reservewiel;
  • Bekleding stof: Graphik.

Zeer snel leverbaar!

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Corsa van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 90 pk
Gewicht 1099 kg
Bijtelling 22%

Looptijden en tarieven

48 maanden € 329
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen