Kiest u voor Renault Mégane Lease, dan kiest u voor nieuwe technologieën, een stijlvolle en zakelijke uitstraling en een rijk uitgeruste en comfortabele auto. De LED Pure Vision verlichting zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel. Hiermee hebt u altijd goed zicht op de weg. Daarnaast is de auto voorzien van vele extra opties. Denk hierbij aan cruise control, keyless entry, parkeerinformatie en audio apparatuur met RDS en digitale radio. Deze prachtige auto kunt u rijden! Kies voor Renault Mégane Lease bij AutoLeaseCenter.

De Renault Mégane lease auto komt in de kleur Blanc Glacier*. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Renault Mégane leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Renault zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Renault Mégane Leasetarieven

De Renault Mégane leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Renault Mégane Estate Energy TCe 115 Bose met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Renault Mégane van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur.

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Blanc Gracier
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1198 cc
Vermogen 115 pk
Gewicht 1259 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 395,00
48 maanden € 409,00
36 maanden € 429,00
24 maanden € 475,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen