Smart ForFour Electric leasen en profiteren van 4% bijtelling? Het kan nu zeer voordelig en flexibel met de Smart ForFour aanbieding van AutoLeaseCenter! Het is de eerste volledig elektrisch aangedreven auto van Smart. De elektrische motor en automatische transmissie zorgen voor een sensationele rijervaring. Dit maakt de Smart Forfour Electric drive  een ideale stadsauto! Door de vernieuwde elektromotor beschikt de Smart ForFour Electric over een actieradius van c.a. 150 kilometer. Met full operational lease wordt u geheel ontzorgd! De Smart ForFour Electric leasen geeft u dus ruimte zowel financieel als in de auto.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Smart ForFour Electric leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Smart ForFour Electric:

Smart ForFour Electric leasen kan nu al heel voordelig bij AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Smart ForFour electric drive Business Solution 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten:

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer/minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Smart ForFour Electric van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer lease-aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen. Uw Smart ForFour Electric leasen zelf samenstellen? Ga naar onze Smart ForFour configurator.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 80 pk
Gewicht 1200 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 305,00
48 maanden € o.a.
36 maanden € o.a.
24 maanden € o.a.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen