Tesla Model S 75 leasen

Tesla Model S 75 leasen betekent volledig elektrisch rijden en profiteren van een bijtelling van slechts 4%! Dit maakt de Tesla Model S 75 leasen zeer interessant voor de zakelijke rijder. De Tesla Model S 75 zit boordevol technische snufjes en is een voorloper op het gebied van elektrisch rijden. De Tesla Model S 75 heeft een actieradius van maar liefst 375 kilometer. Dat is uniek voor een volledig elektrisch aangedreven auto. De Tesla Model S 75 kan voorzien worden van diverse extra opties en accessoires en op de site van Tesla treft u alle mogelijkheden aan en kunt u de auto samenstellen met de Tesla Configurator. Standaard is de auto voorzien van een Premium Interior, koolstofvezel afwerking, Premium Upgrade Pakket en standaard velgen. Als u de Tesla samengesteld heeft, dan kunt u vervolgens eenvoudig de offerte aanvragen.

Wilt u de Tesla Model S 75 leasen? Vraag dan nu eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij nemen de offerte-aanvraag vervolgens binnen 1 werkdag in behandeling en nemen contact met u op om de configuratie door te nemen en u een passend leasevoorstel te doen. U kunt de Tesla ook meteen zelf naar wens samenstellen met onze Carconfigurator.

*** Nu gratis levenslang Superchargen via het Tesla Supercharge-netwerk als u uw Tesla via AutoLeaseCenter besteld***

Leasetarief Tesla Model S 75

De  vermelde vanafprijs is op basis van de Tesla Model S 75 kWh All-Wheel Drive Spec5 zonder extra opties/ accessoires op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk. Tevens kunt u elke gewenste uitvoering leasen bij ons en vermeld de gewenst uitvoering en opties/accessoires in het opmerkingenveld op het offerteformulier. Dan ontvangt u van ons een passende offerte op basis van uw gewenste Tesla Model S 75.

Bijtelling 2018
Tot en met 31 december 2018 kunt u nog volledig profiteren van 4% bijtelling over de totale fiscale waarde van de Tesla Model S 75. Daarom is het zeer interessant om de Tesla Model S 75 nog in 2018 te leasen en de gunstige lage bijtelling van 4% blijft vervolgens 60 maanden van toepassing.

Wilt u meer informatie over Tesla Model S 75 leasen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op 053-2030150

Stel je auto samen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 320 pk
Gewicht 2027 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 1075,00
48 maanden € o.a.
36 maanden € o.a.
24 maanden € o.a.
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen