Tesla Model X 75 leasen betekent volledig elektrisch rijden en profiteren van een bijtelling van slechts 4%! Dit maakt de Tesla Model X 75 leasen zeer interessant voor de zakelijke rijder. De Model X 75 zit boordevol technische snufjes en is een voorloper op het gebied van elektrisch rijden. De Tesla Model X heeft een actieradius van maar liefst 417 kilometer. Dat is uniek voor een volledig elektrisch aangedreven auto. De auto is standaard voorzien van een Interior Upgrade pakket, Premium Upgrade pakket en standaard velgen. Ook kan de Tesla Model X 75 voorzien worden van diverse extra opties en accessoires. U kan alle mogelijkheden terugvinden op de site van Tesla. U kunt de auto ook zelf samenstellen met de Tesla configurator. Als u de Tesla samengesteld heeft, dan kunt u vervolgens eenvoudig de offerte aanvragen.

Wilt u de Tesla Model X 75 leasen? Vraag dan nu eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij nemen de offerte-aanvraag vervolgens binnen 1 werkdag in behandeling en nemen contact met u op om de configuratie door te nemen en u een passend leasevoorstel te doen. U kunt de Tesla ook meteen zelf naar wens samenstellen met onze carconfigurator.

Tesla Model X 75D AWD (incl. premium upgrade package) met kentekenregistratie 2018 (4% bijtelling)
Kleur: Deep Blue, Midnight Silver, Obsidian Black, Silver metallic
Interieur: Interior upgrade creme leder of zwart leder

Fiscale waarde: 100.050,00 euro
Bijtelling: 4%

*** Nu gratis levenslang Superchargen via het Tesla Supercharge-netwerk als u uw Tesla via AutoLeaseCenter besteld***

Leasetarieven Tesla Model X 75

De  vermelde vanaf prijs is op basis van de gespecificeerde Tesla Model X 75 kWh All-Wheel Drive met een een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk. Tevens kunt u elke gewenste uitvoering leasen bij ons en vermeld de gewenst uitvoering en opties/accessoires in het opmerkingenveld op het offerteformulier. Dan ontvangt u van ons een passende offerte op basis van uw gewenste Tesla Model X.

Bijtelling 4%
Bij AutoLeaseCenter kunt u nog volledig profiteren van 4% bijtelling over de totale fiscale waarde van de Tesla Model X 75D. Wij hebben namelijk deze Tesla’s geregistreerd in 2018. Daarom is het zeer interessant om de Tesla Model X 75D nu te leasen en de gunstige lage bijtelling van 4% blijft vervolgens 60 maanden van toepassing vanaf registratiedatum (december 2018).

 

>> Nog diverse Tesla’s beschikbaar met kentekenregistratie 2018 (4% bijtelling). Bekijk het totale aanbod: TESLA 2018

 

Wilt u meer informatie over Tesla Model X 75D? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op: 053-2030150

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 333 pk
Gewicht 2350 kg
Bijtelling 4%

Looptijden en tarieven

60 maanden € 1065,00
48 maanden € o.a.
36 maanden € o.a.
24 maanden € o.a.
*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van daadwerkelijke auto

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen