Tesla Model X leasen betekent volledig elektrisch rijden en profiteren van een bijtelling van slechts 4%! Dit maakt de Tesla Model X leasen zeer interessant voor de zakelijke rijder. De Model X zit boordevol technische snufjes en is een voorloper op het gebied van elektrisch rijden. De Tesla Model X heeft een actieradius van maar liefst 417 kilometer. Dat is uniek voor een volledig elektrisch aangedreven auto. Ook kan de Tesla Model X voorzien worden van diverse extra opties en accessoires. U kan alle mogelijkheden terugvinden op de site van Tesla. U kunt de auto ook zelf samenstellen met de Tesla configurator. Als u de Tesla samengesteld heeft, dan kunt u vervolgens eenvoudig de offerte aanvragen.

Wilt u de Tesla Model X leasen? Vraag dan nu eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij nemen de offerte-aanvraag vervolgens binnen 1 werkdag in behandeling en nemen contact met u op om de configuratie door te nemen en u een passend leasevoorstel te doen. U kunt de Tesla ook meteen zelf naar wens samenstellen met onze carconfigurator.

*** Nu gratis levenslang Superchargen via het Tesla Supercharge-netwerk als u uw Tesla via AutoLeaseCenter besteld***

Leasetarieven Tesla Model X:

De  vermelde vanaf prijs is op basis van de Tesla Model X 75D 325PK 4WD automaat met een een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk. Tevens kunt u elke gewenste uitvoering leasen bij ons en vermeld de gewenst uitvoering en opties/accessoires in het opmerkingenveld op het offerteformulier. Dan ontvangt u van ons een passende offerte op basis van uw gewenste Tesla Model X.

Bijtelling 2017:

In 2017 kunt u nog volledig profiteren van 4% bijtelling over de totale fiscale waarde van de Tesla Model X. Daarom is het zeer interessant om de Tesla Model X nog in 2017 te leasen en de gunstige lage bijtelling van 4% blijft vervolgens 60 maanden van toepassing.

Wilt u meer informatie over Tesla Model X? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op: 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 325 pk
Gewicht 2352 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 1.129
48 maanden € o.a.
36 maanden € o.a.
24 maanden € o.a.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen