Kiest u voor Toyota C-HR Lease, dan kiest u voor verleiding. Met zijn strakke contouren en een afgewogen, eigentijds lijnenspel heeft de Toyota C-HR net dat beetje meer. Een elegant, levendig design waaraan u duidelijk kunt zien dat over elke centimeter is nagedacht. De auto is standaard voorzien van een Premium Pack, inclusief LED koplampen, LED achterlichten en een verwarmbaar stuurwiel. Deze prachtige auto kunt u rijden! Kies voor Toyota C-HR Lease bij AutoLeaseCenter.

De Toyota C-HR lease auto komt in diverse kleuren. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Toyota C-HR leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Toyota zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Toyota C-HR Leasetarieven

De Toyota C-HR leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Toyota C-HR 1.8 Hybrid 90kW Executive CVT met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Toyota C-HR van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur.

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Hybrid
Motorinhoud 1798 cc
Vermogen 122 pk
Gewicht 1395 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 440,00
48 maanden € 435,00
36 maanden € 446,00
24 maanden € 482,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen