Volkswagen up! leasen tegen een vast bedrag per maand? Het kan nu zeer voordelig & flexibel met de Volkswagen up! actie van AutoLeaseCenter!  Volkswagen staat bekend om de degelijk afwerking en hoogwaardig gebruik van materialen en dat merkt u meteen als u in de Volkswagen up! stapt. Door het hoge kwaliteitsniveau onderscheidt de Volkswagen up! zich van de concurrentie. Dit betreft de Move up! uitvoering. De Volkswagen up! is een ideale stadsauto, maar ook buiten de stad een comfortabele auto om te rijden. Tevens heeft dit model een van de grootste laadruimte in zijn klasse.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Volkswagen up! leasen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. U kunt hierbij zelf het gewenste kilometrage en looptijd aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van onze carconfigurator en vraag vervolgens een offerte aan.

Leasetarieven Volkswagen Up!:

De Volkswagen up! leasen kan al heel voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Up! 1.0 44kW ActieAuto! BlueMotion Technology 5d Move up! met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in het kostenoverzicht.

Flexibele contracten:

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer/minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volkswagen up! van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer lease-aanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellenUw Volkswagen up! leasen zelf samenstellen? Ga naar onze Volkswagen up! carconfigurator.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Motorinhoud 999 cc
Vermogen 59 pk
Gewicht 834 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 219,00
48 maanden € 229,00
36 maanden € 245,00
24 maanden € 285,00

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen