AutoLeaseCenter
31619055620
Zoek
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Leasepartners gezocht

leasepartner gezocht

Leasepartners gezocht die samen met ons de leasemarkt op gaan schudden. AutoLeaseCenter is een landelijk opererende lease-intermediair en werkt samen met diverse lease- en financieringsmaatschappijen. Daarnaast hebben wij inkoopafspraken met diverse grote dealerholdings, importeurs en Europese inkooporganisaties. Door deze werkwijze kan AutoLeaseCenter volledig onafhankelijk advies geven en de beste lease-aanbiedingen verzorgen welke in de markt verkrijgbaar zijn. AutoLeaseCenter fungeert als de Hypotheker in de autoleasemarkt en richt zich voornamelijk op kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook op de particuliere markt.

Leasepartners gezocht

Momenteel zijn wij actief in heel Nederland en bewerken de markt voornamelijk via internet en ook dealerbedrijven maken gebruik van onze dienstverlening. Het model is succesvol en momenteel hebben wij al een leuk klantenbestand opgebouwd van kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren. Verschillende autobedrijven zien het voordeel al in ons samen te werken met AutoLeaseCenter, waarbij wij als leasepartner worden gezien van het autobedrijf. Dit willen we verder gaan uitbreiden en we zoeken pro-actieve autobedrijven en zakelijke dienstverleners die partner willen worden van AutoLeaseCenter. Wij bieden u leasekennis en geven u toegang tot verschillende leasemaatschappijen en scherpe inkoopcondities voor vele merken. U kunt dus al meteen beginnen met het aanbieden van het leaseproduct en wij ondersteunen u hierbij. Hieronder leggen wij u helder de voordelen en samenwerkingsmogelijkheden uit.

Wordt leasepartner

Voordelen van het partnership

Als u leasepartner wordt dan beschikt u meteen over een professionele organisatie die u volop ondersteunt met leasing. U kunt gebruik maken van de samenwerkingsverbanden met de lease- en financieringsmaatschappijen die wij hebben en gebruik maken van onze scherpe inkoopcondities. Tevens wordt u ondersteunt op het vlak van marketing, marktonderzoek en verkenning, automatisering & CRM en leasekennis. U gaat deel uitmaken van een professioneel netwerk van leaseprofessionals en samen gaan wij onze positie verder versterken, waardoor we nog betere condities kunnen bedingen bij leasemaatschappijen, importeurs en dealerholdings.

Bent u geïnteresseerd als autobedrijf of bent u een zakelijke dienstverlener en wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Ron Molendijk op telefoonnummer 053-20 30 150.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig