Leasevormen

Leasevormen vergelijken – Eenvoudig & Snel

Privelease – Leasevormen vergelijken
De laatste jaren is privelease zeer populair geworden. Privelease biedt de mogelijkheid om als particulier aan auto te leasen. Dit heeft als voordeel dat u niet meer hoeft te investeren in een auto. U betaald gewoon een vast bedrag per maand en hierbij zijn alle autokosten inbegrepen, behalve de brandstof en wegenbelasting. Privelease is al mogelijk vanaf 179 euro per maand en dat is wel heel voordelig autorijden. Het privelease aanbod kunt u bekijken op PriveleaseCenter.nl

Full Operational Lease – Leasevormen vergelijken
Deze leasevorm is de meest voorkomende leasevorm in Nederland. Bij full operational lease zijn alle autokosten inbegrepen en heeft u verder geen risico. De auto staat ook niet op de balans van het bedrijf, maar op de balans van de leasemaatschappij. Het leasecontract bevat o.a. Afschrijving, rente, wegenbelasting, onderhoud, verzekering en eventueel vervangend vervoer bij onderhoud/ schade. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en de leasemaatschappij zorgt dat u altijd mobiel bent. Voor meer informatie over deze leasevorm, de actieaanbiedingen en voorraadlease auto’s kijkt u op AutoLeaseCenter.nl. Hier kunt u ook uw auto zelf helemaal samenstellen.

Financial lease – Leasevormen vergelijken
Deze leasevorm kan goed vergeleken worden met een vorm van kredietverschaffing. U kiest een auto uit en deze auto wordt voor u gefinancierd en u betaald de rente en de aflossing. Aan het einde van het contract wordt u ook economisch eigenaar van de auto na betaling van de slotsom. Bij financial lease kunt u zelf een auto zoeken of u kijkt in het ruime voorraadaanbod op de website FinancialleaseCenter.

Shortlease – Leasevormen vergelijken
Deze leasevorm vertoond veel overeenkomsten met een normaal full operational lease contract. Het grote verschil is alleen de looptijd en de keuzemogelijkheden. Een shortlease contract heeft over het algemeen een looptijd tot maximaal 24 maanden. Bij langere contracten wordt gesproken over Full operational lease. Daarnaast kan bij shortlease over het algemeen uitsluitend worden gekozen uit auto’s uit de bestaande vloot en kunt u de auto niet zelf samenstellen. Bij ShortleaseCenter heeft u echter de mogelijkheid om bij contracten van 24 maanden zelf uw auto samen te stellen. Wilt u shortleaseaanbiedingen of het totale aanbod bekijken? Ga dan naar de site van Shortleasecenter.

Hulp nodig bij leasevormen vergelijken? Neem dan contact op met een van de mobiliteitsadviseurs van AutoLeaseCenter en bel: 053- 20 30 150.

Wilt u zelf uw auto samenstellen? Dat is mogelijk met onze carconfigurator.

Leasevormen vergelijken doet u eenvoudig en snel bij AutoLeaseCenter! Uw partner voor flexibele leaseoplossingen op maat.