AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer door AutoLeaseCenter

Beschikt je onderneming over meerdere zakelijke auto’s en wil je volledig ontzorgt worden met betrekking tot het wagenpark? Kies dan voor AutoLeaseCenter als onafhankelijke wagenparkbeheerder. Wij werken volledig transparant en ons doel is om maximaal voordeel te behalen op het gebied van tijd en kosten. En het leukste; deze dienstverlening kost je niets extra! Wij krijgen onze vergoeding vanuit de leasemaatschappij en door onze mantelcondities in inkoopafspraken met dealerholdings- en importeurs kunnen wij zeer concurrerend werken.

Ik wil meer informatie over wagenparkbeheer

Vaak wordt het regelen van lease-auto’s en het beheer van het wagenpark binnen een MKB onderneming ondergebracht bij de personeelsadministratie, de financiële administratie, de controller of bij de operationeel manager. Maar zij hebben veelal een hele andere rol en het regelen van auto’s is meestal bijzaak. Het kost namelijk vaak veel tijd en tevens is het lastig om de juiste aanbieding(en) te vinden als je er niet dagelijks mee bezig bent.

Goed wagenparkbeheer is een vak en de mobiliteitsadviseurs van AutoLeaseCenter zijn er juist om relaties te ontzorgen met betrekking tot lease-auto’s en wagenparkbeheer. Als onafhankelijke lease-intermediair in Nederland nemen wij graag het hele wagenparkbeheer uit handen. Dit geeft rust binnen de onderneming en ook blije medewerkers. Want wij ontzorgen volledig en gaan altijd voor de best verkrijgbare condities in de markt. Dit betekent meer auto voor het vastgestelde leasebudget.

Voordelen van extern wagenparkbeheer;

  • Ontzorging van mobiliteit;
  • Professionele begeleiding medewerkers bij de keuze van de lease-auto;
  • Beheer van de leaseregeling en toetsing in de markt;
  • Lease-auto’s tegen de best verkrijgbare condities in de markt;
  • Advies bij verduurzaming van het wagenpark;
  • Controle op looptijd / kilometrage, schademanagement en brandstofbeheer;
  • Eén aanspreekpunt voor vragen omtrent lease-auto’s en het wagenpark.

KPI-Dashboard-Wagenparkbeheer

Hoe werkt het externe wagenparkbeheer in de praktijk?

AutoLeaseCenter neemt het hele traject van wagenparkbeheer uit handen van intake met de medewerker, begeleiding bij de autokeuze, vervolgens benchmarken van de tarieven en uitendelijke de keuze voor beste lease-aanbieding. Hierbij is ons streven om het wagenpark zo efficient mogelijk in te richten en de relatie maximaal te ontzorgen. Wij verzorgen de leasedocumenten, bestelling van de auto en regelen indien nodig een voorloopauto. Uiteraard kunnen wij faciliteren in brandstof en/of laadpassen en in laadpalen. Met onze werkwijze ontzorgen wij de organisatie en zijn wij het eerste aanspreekpunt voor leaserijders. Uiteraard evalueren wij periodiek het wagenpark met de verantwoordelijk binnen de organisatie.

Ik wil meer informatie over wagenparkbeheer

Beheer van leaseregeling

Een belangrijk onderdeel van een goed wagenparkbeheer is een leaseregeling met berijdersovereenkomst waarin alles is vastgelegd. AutoLeaseCenter beheert voor vele relatie met wagenparken van meer dan 5 auto’s de leaseregeling. Door onze kennis en ervaring kunnen wij hierin ook adviseren en faciliteren. Met de leaseregeling is het speelveld voor de berijder duidelijk en het geeft ons de ruimte om samen met de berijder de gewenste auto te selecteren welke binnen de normen valt.

Expert elektrisch rijden / verduurzaming wagenpark

AutoLeaseCenter is expert in elektrisch rijden. Binnen het team zijn er 2 EV specialisten en zij kunnen je alles vertellen over voor- en nadelen en welke auto het beste bij je past op basis van rijgedrag en afstanden. Veelal dient de leaseregeling nog te worden aangepast voor elektrische auto’s. Ook hierin kunnen wij adviseren. Inmiddels hebben wij bij meerdere bedrijven een vergroening van het wagenpark doorgevoerd met als resultaat verlaging van de CO2 uitstoot, kostenbesparing in het wagenpark en bijtellingsvoordeel voor de berijder. Wil je graag je wagenpark laten doorlichten en informatie over vergroeningsmogelijkheden? Laat ons dan vrijblijvend een QuickScan van het wagenpark uitvoeren.

Ik wil meer informatie over  wagenparkbeheer

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig