AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Over ons

My Office Enschede

AutoLeaseCenter

AutoLeaseCenter is één van de toonaangevende lease-intermediairs in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van beste lease-oplossingen voor de klant. Naast eigen inkoop, werken wij samen met diverse gerenommeerde leasemaatschappijen waardoor wij altijd voordelige en concurrerende aanbiedingen kunnen doen.

Het is ons doel om de full-service mobiliteitsaanbieder te zijn voor zowel zakelijk als particulier rijdend Nederland. Het is onze ambitie om voorop te lopen op het vlak van mobiliteitsoplossingen en wij werken dan ook voortdurend aan productvernieuwing. Om deze redenen staat persoonlijk contact met de klant bij ons op de eerste plaats. Vanaf het eerste contactmoment zijn wij betrokken bij het gehele proces en wij vinden het belangrijk om samen met jou in gesprek te gaan. Indien je bepaalde wensen of eisen hebt wat betreft de private lease of zakelijke lease auto, dan zorgen wij ervoor dat je wordt gehoord. Zowel tijdens als na de zoektocht naar de perfecte lease auto zijn wij jouw aanspreekpunt, dit betekent dat je ook tijdens de looptijd van het contract bij ons terecht kunt voor vragen.

Omdat iedereens wensen wat betreft lease auto’s anders zijn, leveren wij maatwerk. Onze mobiliteitsadviseurs luisteren goed naar jouw wensen waarna wij komen met een voorstel wat betreft het beste leasecontract. Als persoonlijke auto lease makelaar gaan wij samen met je voor het optimale resultaat. Door onze vele kennis en ervaring op het gebied van private lease, zakelijke lease én elektrische lease weten wij de weg naar de beste lease auto voor jou. Onze expertise op het gebied van diverse leasevormen zorgt ervoor dat wij altijd de perfecte lease auto weten te vinden, ook nu met de opkomst van de elektrische auto. Elektrisch rijden is een fantastisch alternatief voor traditionele auto’s, omdat deze manier van rijden veel schoner, stiller en voordeliger is. Ons team heeft veel expertise op het gebied van elektrisch leasen, wij vinden het fantastisch om onze passie voor auto’s, service en mobiliteitsoplossingen te kunnen combineren met duurzaamheid. Daarom helpen wij je graag met het vinden van het perfecte (elektrische) leasecontract!

Het AutoLeaseCenter Team – Even voorstellen…

Jacqueline Poirier (Office Manager)

Mijn naam is Jacqueline Poirier en ben sinds april 2022 werkzaam bij het AutoLeaseCenter als Office Manager. Deze functie past goed bij mij, omdat ik dienstverlenend en klantgericht ben ingesteld. Bij mij staat professionaliteit en een goede kwaliteit van onze dienstverlening op de eerste plaats.

Wanneer je naar kantoor belt is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt en ik je vraag kan beantwoorden of je doorzet naar één van de leaseprofessionals.

Waar mijn functie heel breed is, zijn mijn collega’s echte specialisten voor zowel Privélease als zakelijke lease. Ik geef ondersteuning aan de mobiliteitsadviseurs en aan onze relaties, hierdoor kan iedereen zich richten op te taken waar hij/zij het beste in is en loopt alles op rolletjes.

Op deze manier schakelen wij als team soepel naar een hogere versnelling!

Wil je Jacqueline contacten? Bel: 053-2030150 of mail: jacqueline@autoleasecenter.nl

 

Bianca Molendijk-Niehues (Private Lease)

Inmiddels ben ik sinds 2014 werkzaam bij AutoLeaseCenter als private lease adviseur. Niet persé door mijn liefde voor auto maar door mijn voorliefde voor het helpen/adviseren van mensen. Ik vind het prettig om onze relaties gedurende het traject te begeleiden en zaken uit te zoeken van a tot z., zodat men goed geïnformeerd is. Ik ben geduldig, hetgeen hierbij vaak een positieve bijdrage aan levert. Gelukkig wordt dit door velen gewaardeerd.

Mijn roots liggen van oudsher in het P&O vak, waar ik ca. 20 jaar in werkzaam ben geweest. Totdat ik in 2014 door Ron ben gevraagd om de private lease tak op te zetten. Ik heb daar even over na moeten denken omdat ik, anders dan mijn collega’s en samenwerkende partners, niet perse een auto liefhebber pur sang ben. Maar dat hoeft ook niet zijn we inmiddels achter, het gaat bij private lease immers om het begeleiden en enthousiasmeren van mensen en dat doe ik graag. En met de liefde voor auto’s…is het uiteindelijk ook goed gekomen.

Wil je Bianca contacten? Bel: 053-2030150 of mail: privatelease@autoleasecenter.nl

Ron Molendijk (Directeur/ Mobiliteitsadviseur)

Ron MolendijkInmiddels ben ik 25 jaar actief in autobranche, waarbij de basis is ontstaan tijdens mijn opleiding bedrijfseconomie in Enschede en Bedrijfskunde in Nijmegen. Naast mijn studies ben ik namelijk werkzaam geweest op de huurafdeling van een Volkswagen- en Audidealer. Deze dynamische omgeving heeft mij altijd erg geboeid en momenteel ben ik al ruim 12,5 jaar actief als zelfstandig ondernemer in de Leasebranche. Voordat ik als zelfstandig ondernemer ben begonnen, ben ik werkzaam geweest bij een grote landelijke franchiseorganisatie voor verhuur en enkele lokale leasemaatschappijen. In 2009 heb ik een nieuwe leasemaatschappij opgezet en vanaf 2014 ben ik gestart als lease-intermediair met AutoLeaseCenter. In een snel veranderende markt waarbij leasemaatschappijen steeds groter (en afstandelijker) worden, zag ik juist bij relaties de vraag naar meer persoonlijke aandacht. En als lease-intermediair is het mogelijk om de klant het beste van 2 werelden te bieden (prijsstelling van een grote leasemaatschappij in combinatie met de persoonlijke aandacht van een lokale partner).

Voordeel van mijn zelfstandig ondernemerschap is dat ik mij ook kan verplaatsen in de ondernemer en/of leaserijder welke op zoek is naar de best passende mobiliteitsoplossing. Ik denk graag pro-actief mee en met mijn creativiteit en kennis van de markt, kan ik snel inspelen op de behoeftes van mijn (toekomstige) relaties. Mijn expertise zit op het vlak van inkoop, marketing en strategische samenwerkingen. Als mobiliteitsadviseur ben ik gespecialiseerd in EV Lease, Flexlease en wagenparkbeheer.

De afgelopen jaren heb ik veel contacten opgebouwd met collega lease-ondernemers en inmiddels werkt AutoLeaseCenter samen met diverse lease-ondernemers in Nederland. Ieders met een eigen specialiteit en/ of werkgebied. Met deze krachtenbundeling kunnen wij gezamenlijk nog beter opereren in de markt door bundeling van inkoopkracht en delen van onze ervaring & kennis. Ons onderscheidend vermogen in de markt is dat je zaken doet met echte lease-ondernemers met kennis van het product en de markt. Hieronder stellen de samenwerkende lease-ondernemers zich kort voor:

Wil je Ron contacten? Bel 06-10179114 of mail: ron@autoleasecenter.nl

De leasepartners van AutoLeaseCenter

AutoLeaseVisie – Raymond Stegink

Raymond SteginkMijn naam is Raymond Stegink van AutoLeaseVisie, ik ben 53 jaar en ben woonachtig in het mooie Deurningen (Overijssel). In 1987 ben ik ooit begonnen als automonteur, vervolgens ben ik in 1990 aan de slag gegaan als autoverkoper. Mijn hart lag meer bij het contact met klanten, en de adviserende rol die je hebt bij het verkopen van auto’s. In 2000 ben ik als adviseur zakelijke markt aan de slag gegaan bij een leasemaatschappij in oprichting. In 2010 heb ik een overstap gemaakt naar Voorraadlease, eveneens een opstartende leasemaatschappij waar ik de vrijheid kreeg om de buitendienst op te tuigen. Een bijzondere ervaring en erg leuk om te doen, dit heeft mij getriggerd om in 2012 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. In maart 2017 heb ik besloten als volledig zelfstandig ondernemer onder de naam AutoLeaseVisie verder te gaan.

In 2010 was Ron Molendijk bij Voorraadlease mijn werkgever, toen hij mij in 2017 benaderde om de samenwerking weer aan te gaan heb ik door de eerder positieve ervaringen dan ook niet getwijfeld. Zo is AutoLeaseVisie eigenlijk ontstaan. Ik ben volledig gespecialiseerd in alle aspecten van de lease, en ben dan ook trotse bezitter van alle VNA Lease certificaten die er te behalen zijn binnen de branche. In 2017 ben ik mij met het oog op de toekomst, gaan specialiseren in de volledig elektrische auto’s en andere vormen van duurzame mobiliteit. Ik adviseer hierbij voornamelijk de ZZP’ers en het MKB, maar ook enkele wagenparken tot 25 auto’s. Mijn werkgebied spreidt zich door mijn lange aanwezigheid in de markt uit over heel Nederland, dit maakt het voor mij een hele afwisselende en uitdagende beleving.

Mijn drive, mijn passie:
Mijn passie voor auto’s drijft mij al 35 jaar en is de reden dat ik enorm veel plezier haal uit mijn werk. Contact met klanten is het leukste wat er is, mensen aan je bedrijf/product binden vind ik een mooie uitdaging. Net iets meer doen dan men van je verwacht is daarbij mijn sterke punt, met name als het gaat om de ontwikkelingen rond het elektrisch rijden. Of dit nu gaat om een personenauto of een bedrijfswagen tot 3.500kg, ik kan je hierin prima adviseren. Dit alles geeft mij de brandstof/energie om dit met passie te mogen doen. Ik ben dan ook enorm trots op de waardering die ik van mijn klanten mag ontvangen.

Wil je Raymond contacten? Bel: 06-58842432 of mail: raymond@autoleasevisie.nl

LeaseBewust – Guido Hoffman

Guido HoffmanDe lokale leasespecialist in regio Groot Rotterdam! Woonachting in Nieuwerkerk a/d IJssel ken ik deze regio als de beste. Ik ben als sinds begin jaren ’90 actief in de leasebranche, na enkele jaren als showroomverkoper te hebben gewerkt na afronding van de auto opleiding aan de IVA Driebergen. In 2004 heb ik vervolgens zelf een eigen leasemaatschappij opgezet en uitgebouwd tot een serieuze speler in regio Groot Rotterdam. In 2012 deze onderneming verkocht en begonnen als één van de eerste lease-intermediairs van Nederland onder een nieuwe naam: LeaseBewust! Onder het motto samen ben je sterker ben ik in 2017 op zoek gegaan naar een leasepartner om gezamenlijk sterker in de markt te staan. Als snel kwam ik in contact met Ron Molendijk, wij kennen elkaar al meer dan 20 jaar. Ron was destijds aanspreekpunt bij een landelijke verhuurformule tijdens mijn periode als leasemanager bij een regionale leasemaatschappij. LeaseBewust is een lokale speler met verstand van zaken! Wij hebben ons naast autolease óók gespecialiseerd in elektrische (bestel)auto’s en bedrijfswagen lease.

Het is niet alleen werken dat de klok slaat! Werken vind ik erg leuk, maar naast mijn werk ben ik ook een enorme liefhebber van racefietsen. Met gemiddeld 4x per week afstanden van 30 – 500 km per dag, zul je mij regelmatig voorbij zien komen. Wil je een keer met mij fietsen en gelijk e.e.a. bespreken? Dat lijkt mij super gezellig! Bel of mail mij en dan stappen we binnenkort samen op de racefiets! Tevens ben ik vrijwilliger bij “Het Leontienhuis” in Zevenhuizen en zorg ik er met een hele leuke groep collega’s voor dat er centjes binnenkomen om het huis open te houden. Kijk eens op www.leontienhuis.nl

Bovenal geniet ik van onze kinderen. Die sporten veel en moedig ik graag aan langs de lijn bij het tennissen en de voetbal! Zo, nu is het genoeg over mij….

Wil je Guido contacten? Bel: 06-51313307 of mail: guido@leasebewust.nl

 

MO-Biliteit – Mike van Onselen

Mike van OnselenMijn roots in de automotive gaan terug naar eind jaren ’90. Vanaf 2002 heb ik mij gespecialiseerd in bedrijfswagens en hier ligt ook mijn focus. Zelf ben ik woonachting in het mooie Twente (Hengelo OV) met mijn partner en 2 zonen.

Het werkgebied waarin ik actief ben omvat geheel Nederland met Twente als hoofdregio. Bedrijfswagens zijn altijd maatwerk en door mijn vele jaren aan ervaring weet ik voor elke onderneming/ ondernemer de juiste bedrijfswagen samen te stellen. Bij voorkeur doe ik dit tijdens een persoonlijk gesprek, omdat er dan vaak toch nog meer wensen naar voren komen. De samenwerking met AutoLeaseCenter is tot stand gekomen, omdat Ron en ik oud-collega’s zijn geweest, elkaar al meer dan 15 jaar kennen en wij ook weten waar onze kracht ligt. Doelstelling is om elkaar te versterken door ieder zijn eigen specialisme. Buiten het werk om zijn mijn passies; wielrennen, pollen en genieten van warme vakantiebestemmingen.

Wil je Mike contacten? Bel: 06-36457633 of mail: mike@mo-biliteit.nl

Samen meer – AutoLeaseCenter & Leasepartners

Samen zijn wij sterk! AutoLeaseCenter en haar Leasepartners hebben de afgelopen jaren bemiddeld in meer dan 1.500 zakelijke leasecontracten en ruim 2.000 private leasecontracten. Door onze krachtenbundeling hebben wij de best verkrijgbare mantelcondities bij de samenwerkende leasemaatschappijen kunnen bedingen. Daarnaast hebben wij bij diverse dealerholding goede inkoopafspraken. Dit maakt ons tot een professionele lease-intermediair met kennis van zaken. Onze kennis & ervaring delen wij met elkaar en wij gaan voor de best verkrijgbare mobiliteitsoplossing voor onze relaties. Voordeel van deze werkwijze is dat je samenwerkt met ondernemers en je dus ook altijd een vast aanspreekpunt hebt. Neem gerust contact op met één van ons om onze service en dienstverlening te ervaren.

 

 

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig