Mei en juni zijn de maanden van het vakantiegeld. Misschien hebt u uw vakantiegeld al wel binnen. Of bent u plannen aan het maken voor de uitgave van dit geld? Ongeveer de helft van de Nederlanders geeft hun vakantiegeld daadwerkelijk uit aan een vakantie of weekendje weg. Ook wordt er een groot deel op de spaarrekening gezet. Toch besteedt een aanzienlijk deel van de Nederlanders hun vakantiegeld nog aan het aankopen van een (nieuwe) auto. Maar waarom zou u al uw vakantiegeld direct uitgeven als u ook een auto kunt leasen voor een vast maandelijks bedrag? In dit blogartikel laten wij u acht diverse auto’s zien voor private lease, in verschillende prijsklassen. Voor elk van deze auto’s kunt u direct bij ons een offerte opvragen. Leaset u van uw vakantiegeld een nieuwe auto? Dan houdt u nog een aanzienlijk bedrag van uw vakantiegeld over!

vakantiegeld

1. Onze leasetopper! De Opel Karl

Bent u op zoek naar een leuke auto voor in de stad? Dan kunt u uw vakantiegeld uitstekend spenderen aan het leasen van een nieuwe Opel Karl. Het is namelijk een compacte auto met een verrassend ruim interieur en bagageruimte. Deze auto is bij AutoLeaseCenter in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Maar de Opel Karl beschikt altijd over alle moderne snufjes en heeft vijf zitplaatsen. Daarnaast zijn twee van de drie modellen van de Opel Karl ook nog eens snel leverbaar. Vraagt u vandaag de offerte aan en reserveren wij voor u deze prachtige auto, dan hebt u hem binnen de kortste keren al voor de deur staan!

Opel Karl

De ANWB heeft de Opel Karl getest. U kunt de gehele review lezen op hun website, maar wij zullen hier een paar hoogtepunten voor u opsommen:

Bekijk de Opel Karl

2. Een auto waar u verliefd op wordt! De Citroën C3

De Citroën C3 onderscheidt zich van de concurrent door zijn unieke vormgeving. Deze valt op door de hoge en charismatische voorzijde en geprononceerde welvingen die de auto een krachtig en energiek voorkomen geven. De Citroën C3 is een verfrissend en trendy model. Kiest u voor het leasen van een Citroën C3? Dan laat u aan uw omgeving zien dat u met de tijd meegaat. Wanneer u er nu voor kiest om de Citroën C3 te leasen via AutoLeaseCenter, krijgt u er gratis een navigatiesysteem bij! Ook deze auto kunt u op korte termijn rijden. Met een levertijd van slechts enkele weken hebt u binnen de kortste keren deze prachtige auto bij u voor de deur staan.

De ANWB heeft ook de Citroën C3 getest. Op de website van de ANWB leest u de complete review. Hier lichten wij een aantal opvallende uitkomsten toe:

Bekijk de Citroën C3

3. Volkswagen Polo, het perfecte plaatje

De Volkswagen Polo is een rijk uitgeruste auto. Deze prachtige auto komt met adaptive cruise control en een radio- en multimediasysteem. Volkswagen heeft niet voor niets de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd. Dit is terug te zien in de Volkswagen Polo. De nieuwe Volkswagen Polo is aanzienlijk beter betaalbaar dan de oudere variant, maar met private lease hoeft u niet al uw vakantiegeld direct in één keer uit te geven. In de maand mei is de Volkswagen Polo dé actieauto van AutoLeaseCenter! Dit betekent dat u deze auto voor aantrekkelijke tarieven kunt leasen. Daarnaast krijgt u er extra voordelen bij als gratis no-claim, gratis schadeverzekering inzittenden en gratis verlagen van de eigen bijdrage.

Volkswagen-Polo

Ook de ANWB is enthousiast over de nieuwe Volkswagen Polo. Dat is terug te lezen in hun review over deze prachtige auto.

Bekijk de Volkswagen Polo

4. De vernieuwde BMW X1, vele malen beter dan zijn voorganger

Kiezen voor de BMW X1 bij AutoLeaseCenter, is kiezen voor een standaard rijk uitgeruste auto. De nieuwe BMW X1 overtuigd net als alle andere BMW X auto’s als een perfecte begeleider voor iedereen die dagelijks een nieuwe uitdaging zoekt. Deze prachtige SUV heeft krachtige lijnen en vormen met een flexibel interieur. Iedere BMW X1 wordt standaard voorzien van een start/stop systeem. De BMW X1 is verkrijgbaar in diverse kleuren, zo heeft u altijd een auto die bij uw wensen aansluit. Bij AutoLeaseCenter kunt u deze prachtige SUV leasen voor aantrekkelijke prijzen.

De autotest van de ANWB is ook positief over de BMW X1. De volgende punten zijn terug te vinden in hun review over deze SUV:

Bekijk de BMW X1

5. Kia Stonic: de grote broer van de Kia Rio

Met uw vakantiegeld zou u ook kunnen overwegen om de Kia Stonic te leasen. Deze prachtige SUV is de grote broer van de Kia Rio en is helemaal van deze tijd. De auto heeft een lage uitstoot, hoge zit en een stoer uiterlijk. De Stonic heeft een fraai uitgevoerd design en is sportief met slimme features. Al met al een prachtige crossover in het B-segment. De auto is eenvoudig samen te stellen via AutoLeaseCenter en het is nog mogelijk om deze aan te passen naar uw eigen wensen. Door het leasen van deze SUV bij AutoLeaseCenter geniet u van nog meer voordelen. Denk hierbij aan gratis no-claim, schadeverzekering inzittenden en het verlagen van uw eigen bijdrage.

Kia Stonic

Uit de ANWB rijtest komen de volgende punten positief naar voren:

Bekijk de Kia Stonic

6. De Mazda MX-5 speelt in op uw gevoel

Een cabriolet is een leuke auto. Maar praktisch in het dagelijks gebruik is het niet altijd. Daarom is een cabrio over het algemeen leuk om erbij te hebben. Zo ook de Mazda MX-5. De auto is gebouwd vanuit het klassieke roadsterconcept: een relatief laag gewicht, de motor vlak achter de vooras en aandrijving op de achterwielen. De eerste generatie van deze auto stond in 1990 voor het eerst in de showroom. De vierde generatie van de Mazda MX-5 kunt u leasen van uw vakantiegeld bij AutoLeaseCenter. Deze prachtige cabriolet heeft voordelige leasetarieven waardoor het rijden in de auto bijzonder aangenaam wordt. U kunt de auto samenstellen naar uw eigen wensen en voorkeuren.

Mazda MX5

Ook van deze prachtige laatste auto heeft de ANWB een review geschreven. Hieruit komen de volgende belangrijke punten naar voren:

Bekijk de Mazda MX-5

Wat doet u met uw vakantiegeld?

Hebt u al bedacht wat u met uw vakantiegeld gaat doen? Wanneer u kiest voor het leasen van een auto, rijdt u direct in een nieuwe auto zonder dat u direct al uw vakantiegeld uitgeeft. In dit blogartikel hebben wij zes van onze pareltjes uitgelicht. Uiteraard hebben wij veel meer merken en modellen binnen diverse prijsklassen in ons assortiment. Wij nodigen u van harte uit om ons assortiment te bekijken. Dankzij onze verkoopbemiddelingsservice via 247auto hoeft u zich ook geen zorgen te maken om de verkoop van uw huidige auto. Dit wordt allemaal voor u geregeld! Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van adviezen en eventuele antwoorden op vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Rijdt u straks rond in een nieuwe lease auto, deze maand betaalt door uw vakantiegeld?

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!