AutoLeaseCenter werkt samen met regionale tussenpersonen. Als regionale tussenpersoon kent u de markt op en top en weet u voor uw lokale klant de beste lease-oplossing te vinden. Door het volume van AutoLeaseCenter kunt u uw lokale relatie mee laten profiteren van dit voordeel.

Leasepartner worden van AutoLeaseCenter?

Als partner van AutoLeaseCenter krijgt u professionele ondersteuning en lease-advies alsmede toegang tot de scherpste leasetarieven in de markt. Dit realiseren wij door onze afspraken met vele leasemaatschappijen en inkoopafspraken met dealerholdings, importeurs en Europese inkooporganisaties. U kunt dus al meteen starten met het aanbieden van autolease in uw eigen regio en AutoLeaseCenter faciliteert hierbij optimaal. Dit doen wij op het vlak van samenwerking met een breed en concurrerend aanbod van leasemaatschappijen waar u gebruik van kunt maken, inkoopafspraken met leveranciers, marketing, automatisering & CRM, marktonderzoek & productontwikkeling en uiteraard door ons enthousiaste team van medewerkers.

Wij zeggen niet voor niets: “Your Drive is Our Passion”.

De voordelen die wij bieden aan autobedrijven en zakelijke dienstverleners:

Door een samenwerking met AutoLeaseCenter gaat u deel uitmaken van een snelgroeiende, professionele organisatie en profiteert u van leasekennis en een enthousiast team vam medewerkers die u volop ondersteunen.

Extra tools voor autobedrijven:

Wij bieden autobedrijven extra tools om de eigen voorraadauto’s extra onder de aandacht te brengen. Dit doen wij door:

Ook partner worden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om leasepartner te worden van AutoLeaseCenter? Neemt u dan contact op met Ron Molendijk op 053 – 20 30 150.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!