BMW lease

Waarom een BMW lease?

BMW is al sinds jaar en dag bekend om zijn luxueuze en comfortabele auto’s. Niet voor niets is de slogan ‘rijplezier’ – en verder niets! U geniet simpelweg van ieder ritje in uw BMW. U kunt verschillende typen BMW leasen; een van de beste keuzes die u kunt maken is de BMW 2 Serie. U kunt kiezen uit vier modellen: Coupé, Cabrio, Active Tourer of Gran Tourer. De Coupé biedt een atletisch design met de beste rijdynamiek in het premium compact segment. Deze auto’s zijn klein maar fijn: compact maar comfortabel. De Cabrio is sportief, elegant of exclusief, afhankelijk van het model dat u kiest. De Active Tourer is een complete familiewagen met veel ruimte en optimaal gebruiksgemak. De Gran Tourer heeft maar liefst zeven zitplaatsen en een panoramadak. Welk model u ook leaset, u zit altijd goed!

Full Operational Lease

Er zijn verschillende mogelijkheden om zo’n prachtige wagen te leasen. Voor zakelijke rijders is er BMW full operational lease. Dan is alles goed geregeld en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. U bent geen geld, tijd en moeite kwijt met het aankopen en beheren van de auto en de administratie. De meeste kosten, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, schade, pechhulp, verzekering en motorrijtuigenbelasting. U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, winterbanden, vervangen van banden en een tankpas mee te financieren. Alleen brandstof moet u zelf betalen.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig? We helpen u graag.