Mini lease

Bij een Mini lease rijdt u voortaan altijd rond in een fijne, leuke en opvallende auto zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties. Mini leasing heeft als voordeel dat u niet in een keer met een hoog aankoopbedrag te maken krijgt.

Welke modellen bij Mini lease?

De oudere Mini Cooper modellen zijn natuurlijk leuke auto’s, maar als Mini lease zijn de nieuwste modellen veruit favoriet. Om een Mini te leasen, kunt u kiezen uit diverse modellen. Mini leasing strekt zich uit van een 1.4 benzinemotor tot een 2.0 dieselmotor. Bij lease kunt u ervan uitgaan dat de nieuwste uitvoeringen tot uw beschikking staan.

Mini lease in maandelijkse termijnen

Mini leasing houdt in dat u alleen maar met maandelijkse kosten te maken heeft. Door een zogenaamd lease-contract wordt bepaald welk maandelijks bedrag met uw Mini lease gemoeid is. Wilt u een Mini leasen? Dan kunt u kiezen uit diverse leasevormen. Zo is de financial lease geschikt voor ondernemers en is de private lease of full uperational lease meer bedoeld voor particulieren.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig? We helpen u graag.