Mini lease

Bij een Mini lease rijdt u voortaan altijd rond in een fijne, leuke en opvallende auto zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties. Mini leasing heeft als voordeel dat u niet in een keer met een hoog aankoopbedrag te maken krijgt.

Welke modellen bij Mini lease?

De oudere Mini Cooper modellen zijn natuurlijk leuke auto’s, maar als Mini lease zijn de nieuwste modellen veruit favoriet. Om een Mini te leasen, kunt u kiezen uit diverse modellen. Mini leasing strekt zich uit van een 1.4 benzinemotor tot een 2.0 dieselmotor. Bij lease kunt u ervan uitgaan dat de nieuwste uitvoeringen tot uw beschikking staan.

Mini lease in maandelijkse termijnen

Mini leasing houdt in dat u alleen maar met maandelijkse kosten te maken heeft. Door een zogenaamd lease-contract wordt bepaald welk maandelijks bedrag met uw Mini lease gemoeid is. Wilt u een Mini leasen? Dan kunt u kiezen uit diverse leasevormen. Zo is de financial lease geschikt voor ondernemers en is de private lease of full uperational lease meer bedoeld voor particulieren.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!