Polestar lease

Over Polestar

Polestar is een autofabrikant en tevens het performancemerk van Volvo Car Corporation. De fabrikant is gevestigd in Zweden. Het merk richt zich op het bouwen van elektrische en sportieve auto’s. Polestar streeft naar duurzaamheid en premium design. Tegelijkertijd zet het merk stappen om duurzame en gerecyclede materialen in de Precept te produceren. Polestar kijkt naar de technologie van morgen en zet stappen vooruit. Op dit moment is de Polestar 2 te leasen bij AutoLeaseCenter.

Stap in de toekomst van elektrisch rijden 

                                                          – Polestar

Polestar is een merk met een geheel eigen filosofie. Ze zeggen geen traditionele autobouwers te zijn, maar designers die tot in elk detail de auto’s vormgeven. Het merk richt zich bewust op elektrisch rijden in combinatie met aansprekende prestaties en ongeëvenaard gemak. Polestar geeft aan dat de planeet vraagt om meer duurzaam vervoer en ze zijn ervan overtuigd dat puur rijplezier het beste antwoord is.

Waarom Polestar lease?

Polestar breekt met tradities. Het merk denk over elk onderdeel zorgvuldig na en is hierdoor onderscheidend. Ook is in de Polestar 2 te zien dat elk kleinste detail essentieel is. Houd u van een sportieve, elektrische en tegelijkertijd premium auto? Dan is een Polestar wellicht iets voor u. Het is mogelijk om bij AutoLeaseCenter uw favoriete Polestar te leasen.

Full Operational Lease Polestar

Er zijn verschillende mogelijkheden om een auto van Polestar te leasen. Voor zakelijke rijders is er Polestar full operational lease. Dan is alles goed geregeld en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. U bent geen geld, tijd en moeite kwijt met het aankopen en beheren van de auto en de administratie. De meeste kosten, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, schade, pechhulp, verzekering en motorrijtuigenbelasting. U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, winterbanden, vervangen van banden en een tankpas mee te financieren. Alleen brandstof moet u zelf betalen.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!