Tesla Model 3 lease

De belofte dat de nieuwe Tesla model 3 een heel interessante auto zou zijn, is volledig waargemaakt. De auto overtreft alle verwachtingen. Niet alleen heeft hij een actieradius volgens de WLTP van minimaal 530 kilometer, ook weet hij een snelheid van 100 kilometer per uur te halen in slechts 3,5 seconden. Bij het ontwerpen van de Tesla Model 3 heeft veiligheid continu voorop gestaan. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal. Dit zorgt voor een maximale sterkte. Op de auto zijn diverse tests uitgevoerd, zo ook een crashtest op het dak. Bij deze test weerstond de Model 3 maar liefst vier keer zijn eigen gewicht, zelfs met een volledig glazen dak. Dit gewicht is gelijk aan het gewicht van twee volwassen olifanten. Nieuwsgierig geworden? Kies voor Tesla Model 3 lease!

Elektrisch rijden

De Model 3 is een volledig elektrische auto. Als u besluit om de auto ’s nachts op te laden, is hij volledig opgeladen op het moment dat uw wekker de volgende ochtend gaat. Daarnaast is het mogelijk om de auto op te laden bij ieder openbaar laadpunt of bij een van de specifieke Tesla oplaadnetwerken. Kiest u voor opladen bij een superchargelocatie? Dan kunt u met 30 minuten laden alweer 270 kilometer rijden!

Diverse uitvoeringen beschikbaar

De Tesla Model 3 komt in twee uitvoeringen. Allereerst is er de Performance uitvoering. Daarnaast is er de Long Range uitvoering. Beide auto’s beschikken over een Dual Motor. Kiest u voor Tesla Model 3 lease bij AutoLeaseCenter, dan hebt u keuze uit beide modellen. Hier een globale vergelijking tussen deze twee uitvoeringen:

Performance Longe Range
Van 0 tot 100 km/u in slechts 3,5 seconden Van 0 tot 100 km/u in slechts 4,8 seconden
Actieradius: 530 km Actieradius: 560 km
Topsnelheid: 250 km/u Topsnelheid 233 km/u
Wielen: 20” performance-velgen Wielen: 18” Aero velgen óf 19” sportvelgen
Inbegrepen:
Verlaagde rijhoogte
Performance remmen
Carbon Fiber spoiler
Performance pedalen
Track Mode

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!