AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

BYD Lease

Voor Europa – en dus ook Nederland – brengt het Chinese automerk BYD maar liefst drie auto’s op de markt. Dit merk heeft een duidelijke klimaatdoelstelling en richt zich op zero emissie en elektrische aandrijving. Benieuwd naar dit bijzondere automerk? En wil jij binnenkort ook rondrijden in een duurzame BYD leaseauto? Bij AutoLeaseCenter vindt je meer informatie over BYD en ben je binnenkort aan het juiste adres voor een BYD lease.

Maak kennis met BYD

Het Chinese automerk BYD is voor veel mensen wellicht onbekend. En dat is zeker zonde, aangezien dit merk veel te bieden heeft voor particulier en zakelijk rijdend Nederland. Het klimaatbewuste merk brengt namelijk prachtige én duurzame auto’s op de markt. Hiermee willen zij de temperatuur op aarde met 1 graad Celsius omlaag brengen. Build Your Dreams: dat is waar BYD voor staat. Wat maakt de wagens van BYD dan zo bijzonder? Aangezien dit automerk van oorsprong een batterijfabrikant is, zijn zij in staat geweest om een zeer kleine, veilige en duurzame autobatterij te realiseren. Binnenkort kunnen Nederlandse bestuurders ook rondrijden in een BYD, aangezien er maar liefst drie modellen verkrijgbaar zullen zijn op de Europese markt.

Nog even geduld: BYD leaseauto’s

BYD: een bijzonder merk met een duidelijke klimaatdoelstelling. Hoewel het nog even wachten is tot de modellen van BYD hun intrede maken in Europa, ben je bij AutoLeaseCenter in ieder geval al aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om kennis te maken met de leaseauto’s van BYD, waarna je binnenkort via onze website een persoonlijke aanvraag kunt indienen.

Allereerst kan je kiezen voor de Han: een strakke, sportieve sedan met een actieradius van ruim 520 kilometer. Ook zal je kennis gaan maken met de Tang: een enorme 7-sits SUV, waarmee je lange autoritten kunt maken van 400 kilometer. En als derde model onthult BYD de Atto 3: een gestylde compacte SUV – gebaseerd op de Europese smaak en maatstaven – met een actieradius van 420 kilometer. Alle drie de modellen zullen aan een snellader in een halfuur weer opgeladen zijn tot 50 procent. Kortom: drie prachtige wagens met voordelige eigenschappen voor zowel privé als zakelijke doeleinden.

BYD lease van AutoLeaseCenter

Of je nou geinteresseerd bent in de Han, Tang of Atto 3: voor een BYD lease ben je binnenkort bij AutoLeaseCenter aan het juiste adres. Wij vragen nog even geduld van je, maar je krijgt er genoeg voor terug. Een BYD lease van AutoLeaseCenter geeft je namelijk voldoende ruimte om te budgetteren of sparen, aangezien je een vast laag bedrag per maand betaalt. Daarnaast profiteer je van inbegrepen onderhoud en pechhulp.

Zodra de modellen van BYD online staan, kun je via onze site eenvoudig een offerteaanvraag indienen. Achter de schermen gaan onze medewerkers direct aan de slag om het aanbod van verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken, om de ideale deal voor jou te vinden. Waarna je binnen de kortste keren al een persoonlijke offerte zult ontvangen.

Voor een BYD lease zit je binnenkort dus goed bij AutoLeaseCenter. Tot die tijd kun je ons overige aanbod elektrische leaseauto’s bekijken en met elkaar vergelijken. Voor vragen of twijfels staat onze klantenservice uiteraard klaar om je verder op weg te helpen. Wij houden je daarnaast graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom onze BYD leasemogelijkheden.

Wil jij meer informatie over het merk BYD?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig