AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Ontdek duurzaamheid met Kia’s conceptmodellen EV3 en EV4

Conceptmodellen Kia EV3 en EV4

De conceptmodellen Kia EV3 en EV4 zijn de belichaming van onze toewijding aan duurzaamheid in mobiliteitsoplossingen. Ontdek hoe deze innovatieve modellen de standaard zetten voor milieuvriendelijk ontwerp en geavanceerde materialen.

Duurzame materialen  

Gedomineerd door duurzame materialen, spelen de conceptmodellen Kia EV3 en EV4 een cruciale rol in de verschuiving naar groenere mobiliteit. De interieurs zijn doordrenkt met vooruitstrevende, milieuvriendelijke materialen, waarbij de productie ervan zorgvuldig is afgestemd op duurzaamheid.

Elementaire inspiratie in Kia conceptmodellen EV3 en EV4

In het ontwerp  wordt inspiratie geput uit elementen als lucht en aarde. Het resultaat? Een adembenemend interieur met een lichte en transparante sfeer in de EV3, terwijl de EV4 de warmte van de aarde omarmt met gerecycled katoen en natuurlijke kleurstoffen.

Handgemaakt design  

In het streven naar een natuurlijke, hoogwaardige sfeer, worden in de conceptmodellen stoffen linten met de hand geweven en toegepast op de opbergruimte en het dashboard. Dit handgemaakte design brengt een verbluffend 3D-effect, vergelijkbaar met de 3D Knit-afwerking van de stoelbekleding in de EV3.

Door de innovatie staat duurzaamheid centraal, waarbij baanbrekende materialen en inspirerend design samenkomen voor een groenere mobiliteit. Ontdek de unieke kenmerken die deze modellen onderscheiden in het streven naar een duurzame toekomst.

EV aanbod – ons assortiment

Wij houden je graag verder op de hoogte van de conceptmodellen van Kia. Als deskundige leaseadviseurs verstrekken wij onafhankelijk advies en onderhouden wij nauw contact met leasemaatschappijen, waardoor jij slechts één centraal aanspreekpunt hebt. Ons advies reikt verder dan enkel het aanbevelen van de passende leasevorm; wij helpen ook bij het kiezen van het merk en model dat het beste aansluit op jouw wensen. Samen analyseren we factoren zoals actieradius en laadsnelheid, waarbij we je assisteren in het vinden van de ideale balans die aansluit bij jouw behoeften en rijstijl.

Contact? Graag! Onze leaseadviseurs staan voor je klaar. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 053-203150 of per mail op mkb@autoleasecenter.nl

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig