AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

De nieuwe Hyundai IONIQ 6

Hyundai Ioniq 6 leasen

Hyundai IONIQ 6

Kort geleden kregen wij voor het eerst het nieuwe model van Hyundai te zien: de IONIQ 6. Met deze wagen laat Hyundai zien dat ze klaar zij voor de toekomst en zij zich prima kunnen meten met andere concurrenten op de Europese markt. Wat maakt de Hyundai IONIQ 6 het wachten waard? En wat zijn de voordelen van een Hyundai IONIQ 6?

Introductiemodel: de Hyundai IONIQ 6 First Edition

Op 9 november 2022 is de officiële introductie gestart van de Hyundai IONIQ 6 met de start van de verkoop van de First Edition uitvoering. Dit betreft een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren in Nederland. Deze uitvoering is leverbaar in 4 kleuren en is herkenbaar aan enkele unieke First Edition style kenmerken zoals zwarte logo’s, matzwarte 20 inch velgen, glanzend zwarte spiegelkappen en sierlijsten en een unieke lederen/stoffen (Tartan) bekleding voor de stoelen. Eén van de kleuren is Biophilic Blue metallic en deze kleur zal uitsluitend verkrijgbaar zijn op de First Edition uitvoering. AutoLeaseCenter heeft de First Edition uitvoering in bestelling staan en de echte liefhebbers kunnen begin 2023 al rijden in deze nieuwe Hyundai IONIQ 6.

Binnenkort te leasen: de Hyundai IONIQ 6

Binnenkort ben je bij Auto Lease Center aan het juiste adres voor een Hyundai IONIQ 6 lease. Maar waarom zou jij deze auto in de toekomst moeten leasen? Ten eerste omdat het Zuid-Koreaanse merk Hyundai bekend staat om zijn betrouwbaarheid. Iedere rit weer zul je als bestuurder profiteren van een ultiem rijcomfort, waarbij veiligheid voorop staat. Daarnaast speelt de Hyundai IONIQ 6 goed in op wat tegenwoordig van belang is: duurzaamheid. De IONIQ 6 staat symbool voor een nieuw tijdperk, waarbij duurzame innovaties de bovenhand nemen. Uiteraard wil het oog ook wat: net als zijn voorganger mag je ervan uit gaan dat de IONIQ 6 beschikt over een prachtig gestroomlijnd uiterlijk.

Kenmerken van de Hyundai IONIQ 6

Bij Auto Lease Center begrijpen wij dat je erg nieuwsgierig bent naar de Hyundai IONIQ 6. Omdat dit model nog niet officieel op de markt is verschenen, kunnen wij niet alle specificaties tot in detail met je bespreken. Toch voorzien we je graag van meer informatie, zodat je de IONIQ 6 in de toekomst wellicht zakelijk of private kan leasen. Daarom geven we je graag een kleine sneak peek:

  • De Hyundai IONIQ 6 zal een nieuw tijdperk inluiden voor dit Zuid-Koreaanse merk. Deze wagen laat zich namelijk volledig kenmerken door een duurzaam karakter. Je maakt kennis met een volledig elektrische auto, met een indrukwekkende actieradius van maar liefst 610 kilometer. Dit betekent dat je zeer grote afstanden kunt afleggen met de Hyundai IONIQ 6, zonder tussendoor op te hoeven laden.
  • Naast dat de elektrische Hyundai IONIQ 6 onder de motorkap zeer duurzaam is, vertaalt dit zich ook door naar het design. Zo hebben zij slim gebruik weten te maken van milieuvriendelijke materialen. Denk aan duurzaam leder, gekleurd met lijnzaadolie. Of laat je verrassen door het tapijt, dat gemaakt is met gerecyclede visnetten uit oceaanafval.
  • De Hyundai IONIQ 6 beschikt daarnaast ook over diverse technische innovaties. Zo zul je genieten van Dual Color Ambient Lighting, waarmee je jouw interieur kunt verlichten met een kleur naar keuze. Of geniet van de digitale zijspiegels, waarmee je profiteert van beter zicht en aerodynamica. Dat is nog eens een auto van de toekomst.

Hyundai IONIQ 6 lease van Auto Lease Center

De Hyundai IONIQ 6 is wellicht nog niet op de markt, maar wij stellen onze klanten alvast graag op de hoogte van deze prachtige wagen. Bij Auto Lease Center ben je binnenkort aan het goede adres voor een zakelijke of private Hyundai IONIQ 6 lease. Bij ons betaal je een vast maandelijks bedrag, waarbij de hoogte zal afhangen van de gekozen looptijd. Inclusief pechhulp en onderhoud.

Wie online een offerteaanvraag indient, zal vervolgens volledig ontzorgt worden. Onze mobiliteitsadviseurs zullen de verschillende deals met elkaar vergelijken, om de beste leaseoplossing hier tussenuit te pikken. Binnen de kortste keren ontvang je van ons een persoonlijke offerte.

Voor een Hyundai IONIQ 6 lease ben je dus binnenkort van harte welkom bij Auto Lease Center. Liever nog even rondkijken? Via onze website kun je ons huidige aanbod leaseauto’s van diverse automerken met elkaar vergelijken. Tevens staan wij altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij de Hyundai IONIQ 6 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig