AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Drie opvallende Marktplaats Auto Advertenties

auto verkopen via marktplaats

We komen ze vaak genoeg tegen, opvallende advertentieteksten op Marktplaats. Websites als Debestesocialmedia en DIWMOTZ plaatsen regelmatig samenvattingen en opvallende advertenties. Ook wij hebben onze ogen eens goed geopend terwijl wij op Marktplaats aan het rondneuzen waren. Zo zijn wij op de volgende drie opvallende advertentieteksten gestuit.

Een Audi A5

De eerste opvallende advertentie die wij tegenkwamen betreft een Audi A5 van Peter. Op het eerste gezicht is er niets bijzonders aan deze auto te zien, een prachtige cabrio van vijf lentes jong. Ideaal voor de huidige zomerse temperaturen. Totdat we naar de advertentietekst van Peter zelf scrollen. Dan blijkt dat Peter helemaal niet zo staat te springen om de verkoop van zijn prachtige Audi A5.

Dikke vette Subaru Justy

We zochten verder en kwamen de Subaru van Roy tegen. Het eerste wat ons opviel was -uiteraard- de titel van zijn advertentie. ‘Toekomstig cross/rodeo auto’… We besloten de advertentie wat beter te gaan bekijken. Al gauw blijkt dat Roy een wel heel eerlijke verkoper is. Zijn blauwpaarse koekiemonster is niet zo maar een auto, maar het blijkt direct ook een hardrockdrummer te zijn. Interesse om deze auto te kopen? Volgens Roy heeft het geen zin meer om de auto door de APK proberen te halen. Vandaar ook zijn toekomstdromen waarschijnlijk!

Peugeot Partner

Als laatste kwamen we de Peugeot Partner van Stijn tegen. Stijn geeft direct aan met pijn in zijn hart afscheid te moeten nemen van zijn trouwe surfbusje. Maar Stijn heeft in de loop der jaren veel meer gedaan dan surfen. Zo schrijft in zijn advertentie over de woestijn in Zuid-Spanje en de besneeuwde Franse Alpen. Wilt u hier meer over weten? Dan nodigt Stijn u van harte uit om de foto’s met hem te gaan bekijken. Nog een ander feitje dat Stijn over zich prijs geeft: Hij doet de auto nooit op slot. Zorg je voor lekkere dropjes in de auto, Stijn? We weten ze te vinden hoor!

Opvallen met uw advertentie

Veel mensen proberen hun auto te verkopen via Marktplaats of een ander daarvoor bedoelde site. Het is natuurlijk zaak om op te vallen met uw advertentie, wilt u de auto vlot verkopen. Advertentieteksten zoals hierboven benoemd, spelen hier een grote rol in!
Stapt u over naar een lease auto en moet u daarvoor uw eigen auto verkopen? AutoLeaseCenter werkt hiervoor samen met 24/7 Auto. Binnen drie tot vijf werkdagen zult u vrijblijvend een bod ontvangen voor uw auto. Zo hoeft u hier niet langer naar om te kijken. Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met één van onze mobiliteitsadviseurs. We helpen u graag.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig