AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Elektrische auto vakantie: een duurzaam avontuur

Elektrische auto vakantie

Jij als vakantieganger, op vakantie gaan met de elektrische auto wordt met de dag aantrekkelijker. Elektrische auto vakanties zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee en reisgemak. In dit artikel duiken we in de positieve ontwikkelingen van het op vakantie gaan met de elektrische auto, en laten we zien hoe deze groene reisrevolutie jouw vakantie-ervaring kan verbeteren.

EV aanbod – ons assortiment

Betaalbaarheid en duurzaamheid: Elektrische auto vakantie wint

Om te beginnen, elektrische auto vakanties zijn nu aanzienlijk betaalbaarder, waardoor je meer geld overhoudt voor plezierige activiteiten. Elektriciteit is doorgaans vriendelijker voor je portemonnee dan benzine of diesel, de kostenbesparing is indrukwekkend.

Verbeterde actieradius: Rijd verder zonder zorgen

Moderne elektrische auto’s hebben indrukwekkende actieradiussen, wat betekent dat je je minder zorgen hoeft te maken over het vinden van laadstations onderweg. Dit geeft je de vrijheid om verder te rijden en meer prachtige plekken te ontdekken. Met andere woorden, het biedt je meer vrijheid en flexibiliteit.

Toenemende laadsnelheid: laden tot wel 300kW

Nu elektrische auto’s een steeds grotere actieradius krijgen, is voor veel potentiële rijders het enige struikelblok nog de laadtijd. Gelukkig zijn er EV’s waarbij het stekkeren vrij rap gaat. Hierna enkele EV’s waarbij het stekkeren vrij rap gaat: Kia EV6 – 350 kW, Lucid Air – 300+ kW, Hyundai Ioniq 5 – 350 kW, Hyundai Ioniq 6 – 350 kW, Porsche Taycan – 270 kWh en de Audi E-tron GT – 270 kWh.

Slimme planning: Apps en websites om je te helpen

Het wordt nog eenvoudiger met handige apps (voorbeeld ABRP) en websites die je helpen bij het plannen van je elektrische roadtrip. Vanzelfsprekend bieden de meeste EV’s ook deze opties. Deze hulpmiddelen tonen je waar de laadstations zijn, welke type stekkers ze hebben, en zelfs de geschatte oplaadtijden.

Groen reizen: Jouw bijdrage aan een schonere planeet door een elektrische auto vakantie

Door voor een EV te kiezen, draag je bij aan een groenere planeet. Je vermindert je CO2-uitstoot en draagt bij aan schone lucht op je bestemming. Met een elektrische auto draag je dus niet alleen bij aan je eigen comfort, maar ook aan een schonere wereld. Maak het verschil!

Conclusie: Elektrische auto vakantie – de weg naar een duurzamer avontuur

Kortom de EV’s bieden een betaalbare, gemakkelijke, en milieuvriendelijke manier om van je vakantie te genieten. Het is tijd om groen te reizen en te profiteren van de voordelen. Dus waar wacht je nog op? Laad je auto op en ga op avontuur met je elektrische reisgenoot!

EV aanbod – ons assortiment

Tijdelijke vakantieauto als alternatief

Wel een elektrisch auto leasen maar er niet mee op vakantie gaan? Ook dat kan. Niet alle elektrische auto’s hebben voldoende trekgewicht om iedere willekeurige caravan te trekken. Dus hebben veel leasemaatschappijen tegenwoordig de mogelijkheid voor een vast bedrag per maand flexibiliteit gebruik te maken van het comfort van een tijdelijke grotere of kleinere benzineauto. Zo kennen onze samenwerkende partners het AutoExtraPlan (Leaseplan), de vakantie autoregeling (MHC), de Wisselwagen (Arval) en Add-on Mobility (Alphabet). Wil je hier mee over weten? We vertellen je er graag over. Bel (053-2030150) of mail (mkb@autoleasecenter.nl) ons.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig