AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Elektrische leaseauto 2025

Actieradius versus laadsnelheid

Vanaf 2025 lease je alleen nog maar elektrische auto’s zakelijk!

Ben jij van plan om vanaf 2025 te gaan leasen? Dan bestaat er een kans dat je alleen nog mag kiezen uit elektrische leaseauto’s. Dit is een plan van het kabinet om het zakelijke wagenpark snel en efficiënt te vergroenen. Dit hoeft echter geen enkel probleem te zijn: elektrisch rijden brengt namelijk een boel voordelen met zich mee. Op zoek naar een elektrische leaseauto? Dan ben je bij AutoLeaseCenter zeker aan het juiste adres: wij beschikken over een divers aanbod elektrische leaseauto’s.

Waarom elektrische leaseauto’s verplicht worden

Hoewel het nu enkel nog om een plan gaat van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, kan het zeker mogelijk zijn dat elektrisch leasen vanaf 2025 verplicht gaat worden. Dit heeft veel te maken met de strenge CO2-normen, die opgelegd zijn binnen de Europese Unie. Echter heeft elektrisch rijden ook een zeer positieve invloed op de huidige stikstofcrisis. Door elektrisch te rijden, wordt er namelijk minder CO2 en stikstof uitgestoten. Mochten de plannen werkelijkheid worden, dan gaat dit enkel om nieuwe auto’s. Voor bestaande modellen met een verbrandingsmotor, blijft zeker plek.

MIA Subsidie 2022

De voordelen van elektrisch rijden

Mocht je vanaf 2025 besluiten om een elektrische leaseauto aan te schaffen, dan brengt dit zeker voordelen met zich mee. AutoLeaseCenter is één van de meest ervaren lease-intermediairs in Nederland en met bijna 2.000 tevreden klanten op de weg zien wij zeker het belang in van elektrisch rijden. Nog niet overtuigd? Wij zetten graag de voordelen voor je op een rij:

  • Met een elektrische leaseauto draag jij op eenvoudige wijze een steentje bij aan een betere wereld. Met een elektrische auto stoot je namelijk aanzienlijk minder CO2 en stikstof uit. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor particulieren: als bedrijf zet je hier tevens een statement mee. Zo zullen jouw klanten zeker blij zijn om te zien dat je als bedrijf of organisatie het goede voorbeeld neerzet.
  • Met een elektrische leaseauto rijd je voordelig. Zo hoef je met een elektrische auto geen wegenbelasting te betalen. Ook zal jouw portemonnee je zeker dankbaar zijn, aangezien je geen bezoekjes meer hoeft te brengen aan een tankstation. Jouw auto hoeft enkel opgeladen te worden, waarna je jouw rit kunt vervolgen. Er is een mogelijkheid dat vanaf 2025 wegenbelasting aan de orde is voor elektrisch rijden. Hier is op dit moment nog geen concreet nieuws over.
  • Met een elektrische leaseauto ben je zeker in staat om lange afstanden af te leggen. Dit wordt bepaald door de actieradius, die per elektrische auto verschilt. Dit bepaalt het bereik van jouw auto. Waar kleine elektrische leaseauto’s een actieradius van gemiddeld 230 kilometer hebben, zullen grote elektrische leaseauto’s beschikken over een bereik van ruim 400 kilometer. Je kan dus eenvoudig honderden kilometers afleggen, zonder onderweg te hoeven stoppen om op te laden.

Elektrische leaseauto’s van AutoLeaseCenter

Mochten elektrische leaseauto’s vanaf 2025 verplicht worden, dan kun je zeker terecht bij AutoLeaseCenter. Ons team heeft veel ervaring met elektrisch rijden en gaat daarom graag op zoek naar de beste en duurzaamste oplossing voor jou.

Wij bieden je de mogelijkheid om jouw ideale elektrische leaseauto te selecteren uit ons aanbod. Zit er iets voor jou tussen? Dan vraag je gemakkelijk een leaseofferte aan via onze website. Onze mobiliteitsadviseurs luisteren graag naar jouw wensen, waarna zij op zoek gaan naar de best passende deal voor jou. Binnen slechts twee werkdagen zul je van ons een passende offerte ontvangen, waarna jij de trotste eigenaar kunt zijn van een elektrische leaseauto. Onze leasecontracten laten zich kenmerken door voordelige inbegrepen opties, waaronder verzekeringen en onderhoud. Uiteraard zijn wij altijd beschikbaar voor vragen op het gebied van elektrisch leasen.

Wil jij meer informatie over elektrisch leasen?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Mail: info@autoleasecenter.nl

Telefoon:053 20 30 150

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig