AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Het merk Zeekr: ontdek innovatieve elektrische voertuigen

Het merk Zeekr

In de snel veranderende wereld van elektrische voertuigen staat het merk Zeekr snel op de kaart. Met een frisse kijk op mobiliteit en innovatie biedt Zeekr een premium aanvulling op het EV-segment. Vanaf september ’23 kon je ook in Nederland kennismaken met dit opkomende merk. Ondertussen zijn de eerste Zeekrs al op de rijweg te bewonderen.

Klik hier om de Zeekr te bewonderen

Het opmerkelijke uiterlijk van Zeekr

Het uiterlijk van de Zeekr is ronduit verbluffend. Met strakke lijnen, gedurfde contouren en een futuristische uitstraling trekt de Zeekr moeiteloos de aandacht op de weg. De gestroomlijnde carrosserie en doordachte details benadrukken niet alleen het oog voor design, maar ook de functionaliteit van Zeekr. De twee belangrijkste modellen die Zeekr introduceert, zijn de Zeekr001 en de Zeekr X. Deze verschillende benaderingen illustreren de veelzijdigheid van het merk. Terwijl de Zeekr001 efficiëntie en stijl belichaamt, kiest de Zeekr X voor extra kracht en uitgebreide functionaliteiten.

Voordelen van Zeekr: meer dan je verwacht!

Zeekr staat niet alleen bekend om zijn opvallende uiterlijk, maar ook om de talloze voordelen die het biedt:

 • Indrukwekkende prestaties: Of je nu voor de 001 of de X kiest, de indrukwekkende prestaties laten je versteld staan.
 • Geavanceerde technologie: Van intuïtieve infotainmentsystemen tot geavanceerde veiligheidsfuncties, Zeekr streeft naar vooruitgang.
 • Duurzame keuze: Als pionier in elektrische mobiliteit draagt Zeekr bij aan een duurzame toekomst.
 • Ruimtelijk comfort: Met een ruimtelijk interieur en hoogwaardige materialen biedt Zeekr een luxueuze rijervaring.
 • Aanpasbaarheid: Zeekr-modellen zijn aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften, of je nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt.

Zeekr 001

 • Prestaties en specificaties: De Zeekr 001 FR, het high-performance model van de serie, heeft opmerkelijke specificaties. Met een quad-motor setup en een gecombineerde kracht van 1.300 pk kan het voertuig in slechts 2,02 seconden van 0-100 km/u accelereren.
 • Rijervaring en comfort: Naast krachtige prestaties biedt de Zeekr 001 ook een comfortabele rijervaring. Het interieur wordt geprezen om zijn premium afwerking en ruimtelijk comfort.
 • Interieur en technologie: Het interieur van de Zeekr 001 is voorzien van geavanceerde technologieën, waaronder een centraal touchscreen en geavanceerde rijhulpsystemen.
Het merk Zeekr

Zeekr X

 • Interieur en comfort: Hoogwaardig design en duurzame materialen. Audio via het Yamaha-surroundsysteem met tot dertien speakers en subwoofers. Geventileerde voorstoelen die je koel houden. Verder nog o.a. een draadloze telefoonlader en tweekleurige leeslampjes.
 • Veiligheid en prestaties: Intelligente rijhulpsystemen, inclusief vijf camera’s, millimetergolfradars en ultrasonische radars. Maar ook Reinforced Anti-Collision Beams en een Comprehensive Airbag System. Een acceleratie van 0-100 km/h in slechts 3,8 seconden en een topsnelheid van 190 km/h. met een actieradius tot 445 km (WLTP)
 • Cockpit: Met een 14,6-inch touchscreen, een 8,8-inch instrumentenpaneel en een groot 24,3-inch augmented-reality-head-updisplay.
Het merk Zeekr

Collega Ron Molendijk deelt zijn indrukken over de introductie van de Zeekr 001 tijdens het Testdrive Event op circuit Lelystad van enkele maanden geleden: “Ik vond het een indrukwekkende eerste ervaring met dit nieuwe merk. Premium afwerking en zeer goede rijeigenschappen maken de Zeekr 001 tot een veelbelovende nieuwkomer in de EV-markt. Hier gaan we zeker veel van horen!

Kies jouw Zeekr

Introductie Zeekr
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig