AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hongqi H5 Lease

Hongqi H5 lease

Hongqi H5 lease

Made in China. Binnenkort betreed er opnieuw een Aziatisch automerk de Nederlandse markt. Dit keer mogen we kennis maken met Hongqi: een zeer ervaren merk op het gebied van premium wagens. Binnenkort zullen er verschillende modellen geïntroduceerd worden, waaronder de Hongqi H5. Wij laten je bij deze alvast weten dat je binnenkort bij AutoLeaseCenter aan het juiste adres bent voor een Hongqi H5 lease. We vertellen je graag meer over deze indrukwekkende auto en de voordelen van een leaseoplossing.

Maak kennis met Hongqi

Ben jij al bekend met het Chinese automerk Hongqi? Dit merk maakte zijn debuut in 1958, wat het de oudste autofabrikant van China maakt. Oorspronkelijk richtte dit merk zich op de rijkste en belangrijkste inwoners van het land, waarbij de wagens een luxe ontwerp kregen en slechts in beperkte aantallen werden geproduceerd. Tegenwoordig staat Hongqi nog steeds bekend als een premium merk, maar zijn ze van plan om zeer toegankelijke en moderne auto’s de Europese automarkt op te brengen. Binnenkort betreden ze ook de Nederlandse markt, onder andere met de Hongqi H5. Mocht het zo ver zijn, dan zit je bij AutoLeaseCenter goed voor een Hongqi H5 lease.

Hongqi H5 lease: binnenkort beschikbaar

Binnenkort is particulier en zakelijk rijdend Nederland bij AutoLeaseCenter aan het juiste adres voor een Hongqi H5 lease. Maar wat je mag precies van deze auto verwachten? Wij lichten graag alvast een tip van de sluier op, zodat je weet wat jou te wachten staat:

  • De H5 staat bekend als een compacte en alledaagse auto, met een totale lengte van 4,95 meter en een wielbasis van 2,88 meter.
  • De H5 ziet er van de buitenkant prachtig uit. Vanaf de voorkant zal jouw oog direct vallen op de grille met een watervaldesign, wat kenmerkend is voor Hongqi en staat voor hun nobele en klassieke karakter.
  • De H5 zorgt voor een veilige en comfortabele rit. Denk aan inbegrepen functies als traction control en TPMS. Het interieur zal zeer comfortabel aanvoelen, dankzij maar liefst 8 speakers en een 10-inch scherm voor informatie en entertainment.

Hongqi H5 lease van AutoLeaseCenter

Op zoek naar een compacte maar stijlvolle wagen? Dan is de Hongqi H5 zeker iets voor jou. Binnenkort kun je bij AutoLeaseCenter een Hongqi H5 lease afsluiten. Dit kan een zeer aantrekkelijke keuze zijn, voor zowel particulier als zakelijk rijdend Nederland. Zo hoef je niet het volledige consumentenbedrag in één keer te betalen. Tevens zul je profiteren van diverse inbegrepen diensten en hebben wij de nodige verzekeringen al voor je afgesloten.

Mocht de Hongqi H5 online staan, dan kun je via de website van AutoLeaseCenter een persoonlijke offerte aanvragen. Vervolgens word je als klant volledig door ons ontzorgd. Wij zullen namelijk de verschillende deals op de markt met elkaar vergelijken, om de perfecte leaseoplossing voor jou te vinden. Mochten wij deze gevonden hebben, dan zul je binnen de kortste keren al een voorstel in jouw mailbox ontvangen.

Liefhebbers van de Hongqi H5 moeten helaas nog wel even geduld hebben. Tot die tijd bieden wij je wel alvast de mogelijkheid om onze overige leaseauto’s van verschillende automerken met elkaar te vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast ben je wellicht ook geïnteresseerd in ons aanbod elektrische leaseauto’s: zo draag jij eenvoudig een steentje bij aan een betere wereld. Tevens zijn wij altijd goed bereikbaar en kun je dus rekenen op onze klantenservice.

Wil jij de Hongqi H5 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig