AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hongqi H7 Lease

Hongqi H7 lease

Binnenkort komen er nog veel meer Chinese automerken op de Europese markt. Waar we tegenwoordig nog maar net gewend zijn geraakt aan merken als Polestar en MG, zullen we binnenkort kennis mogen maken met Hongqi. Dit merk ontwikkelt namelijk een nieuw concept om Nederland te veroveren met hun luxe, maar betaalbare auto’s. Verschillende modellen zullen binnenkort een intrede maken in ons land, waaronder de Hongqi H7. Bij AutoLeaseCenter bieden wij je de mogelijkheid om een Hongqi H7 lease te overwegen.

Ontdek Hongqi

Heb jij al eens van het merk Hongqi gehoord? Dit Chinese automerk behoort tot één van de oudste van het land. Hongqi – wat in het Nederlands rode vlag betekent – heeft al een heuse reputatie in China. Zo was het ooit een automerk voor de elite. De luxe wagens werden in zeer beperkte oplage geproduceerd en werden voornamelijk gebruikt door de rijksten van het land. Tegenwoordig besluit Hongqi een andere koers te varen. Zo hebben zij een nieuw en verfrissend concept ontwikkeld: luxe maar betaalbare wagens, waarbij het oog ligt op internationalisering. Hongqi is bezig met een heuse opmars door de wereld en hebben ook plannen om hun modellen – waaronder de H7 – in ons kikkerlandje te introduceren.

Sneak peek: de Hongqi H7

Hoewel het nog even spannend blijft wanneer de Hongqi H7 precies beschikbaar zal worden voor onze klanten, geven wij je graag alvast een sneak peek. De H7 belooft namelijk veel goeds, voor zowel particuliere als zakelijke bestuurders:

  • De H7 staat bekend als een executive sedan, waarbij je profiteert van een vrij ruime wagen met een totale lengte van 5095 millimeter en een wielbasis van 2970 millimeter. Genoeg ruimte voor gezinnen of zakelijke doeleinden.
  • De H7 beschikt over een optimale gewichtsverdeling. Als bestuurder zal je hier zeker van profiteren: denk aan een snellere acceleratie, een kortere remweg en betere wegprestaties.
  • De H7 is van alle gemakken voorzien om jou te garanderen van een comfortabele en veilige rit. Denk aan fijne opties als een BOSE audio systeem en een driver seat memory. Of ga zorgeloos de weg op met diverse parkeersensoren, TPMS, achteruitrijcamera en meer.

Hongqi H7 lease van AutoLeaseCenter

Wij vragen de liefhebbers van de Hongqi H7 nog even om geduld. Mocht dit model eindelijk de Nederlandse automarkt betreden, dan kun je terecht bij AutoLeaseCenter voor een Hongqi H7 lease. Dit kan een verstandige keuze zijn, voor zowel zakelijke als particuliere bestuurders. Wist je namelijk dat een lease je meer financiële ruimte geeft? En dat een lease van AutoLeaseCenter inclusief pechhulp en onderhoud is?

Zodra wij de Hongqi H7 op onze website hebben geplaatst, kun je snel en eenvoudig een persoonlijke offerteaanvraag indienen. Vervolgens hoef je enkel nog achterover te leunen: wij doen graag het werk voor je. Zo zullen wij de deals van verschillende leasemaatschappijen met elkaar vergelijken, om de meest passende leaseoplossing voor jou te vinden. Vervolgens zul je binnen enkele dagen al een voorstel van ons ontvangen. In de tussentijd zijn wij altijd aanspreekbaar voor vragen of twijfels.

Kortom: voor een Hongqi H7 lease ben je bij AutoLeaseCenter binnenkort zeker aan het juiste adres. Tot die tijd vragen wij onze klanten nog even om geduld. In de tussentijd kan je ervoor kiezen om ons huidige aanbod leaseauto’s van verschillende automerken met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je een passende en verstandige keuze gaat maken. Mocht je nog met vragen zitten, dan staat de klantenservice van AutoLeaseCenter paraat.

Wil jij de Hongqi H7 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig