AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hongqi H9 Lease

Wij vragen onze klanten nog even om geduld, maar binnenkort is het mogelijk om de gloednieuwe Hongqi H9 te leasen bij AutoLeaseCenter. Deze luxe wagen biedt zowel particuliere als zakelijke bestuurder veel voordelen. Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere automerk en de indrukwekkende specificaties van de H9. Ook leggen wij je graag uit hoe wij te werk gaan en wat je mag verwachten van onze passende leaseoplossingen.

Maak alvast kennis met Hongqi

Bij AutoLeaseCenter ben je binnenkort aan het goede adres voor het leasen van een Hongqi. Dit Chinese merk bestaat al sinds de jaren 50, maar begint nu pas met een doorbraak in Nederland. Ten eerste is het goed om te weten dat Hongqi bekend staat als premiummerk: de modellen staan bekend om hun luxe, innovaties en grootte. Daarnaast is het goed om te weten dat Hongqi binnenkort een intrede zal maken met diverse modellen, waarvan de H9 zeker in de smaak zal vallen. Bij AutoLeaseCenter geven wij je daarom graag alvast een sneak peek van de Hongqi H9.

Wat te verwachten van de Hongqi H9

De Hongqi H9 zal vast en zeker in de smaak vallen bij rijdend Nederland. Zodra dit model beschikbaar is op de markt, ben je bij AutoLeaseCenter aan het goede adres voor een Hongqi H9 lease. Wat mag je verwachten van dit model?

  • De H9 is zeer opvallend, dankzij een two-tone exterieur. Ook de lengte van deze wagen is uniek te noemen, in vergelijking tot andere luxe sedans. Zo is deze auto een stuk langer: veel beenruimte is namelijk een voorbeeld van status in het thuisland.
  • De H9 zal beschikken over een zeer comfortabel interieur, wat je gewend bent van andere luxe wagens. Denk aan een prachtige lederen bekleding en BOSE speakers. Wie kiest voor de premium varianten, zal ook kunnen genieten van verwarmde massagestoelen.
  • De H9 zal leverbaar zijn met twee benzinemotoren. De eerste variant beschikt over een viercilinder met turbo, waarbij je profiteert van 252 pk en een trekkracht van 380 Nm. De tweede variant zal beschikken over een V6 benzinemotor met mechanische compressor, met een maximaal vermogen van 272 pk en 400 Nm.

Hongqi H9 lease van AutoLeaseCenter

De Hongqi H9 ademt luxe. Wij willen onze klanten voorzien van de beste leaseauto’s: vandaar dat je voor een Hongqi H9 lease binnenkort terecht kunt bij AutoLeaseCenter. Met onze Hongqi H9 lease profiteer je van een voordelig all-in contract, waarbij je voldoende ruimte hebt om te sparen of budgetteren.

Binnenkort zal het mogelijk zijn om een offerteaanvraag in te dienen voor een Hongqi H9 lease. Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we direct op zoek naar een passende deal. Hierbij staan jouw wensen en behoeften uiteraard centraal. Wij ontzorgen onze klanten, door het aanbod op de markt te vergelijken en de perfecte leaseoplossing te vinden. Binnen de kortste keren zul je van ons een offerte ontvangen en ben je de trotste eigenaar van een heuse Hongqi H9 lease.

Wij vragen je nog even om geduld, maar binnenkort kun je bij ons terecht voor een Hongqi H9 lease. Tot die tijd kun je altijd een bezoek brengen aan onze website, om het aanbod leaseauto’s van overige automerken met elkaar te vergelijken. Vragen over onze leasemogelijkheden voor zakelijke of particuliere doeleinden? Kom gerust eens met ons in contact.

Wil jij de Hongqi H9 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig