AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hongqi HS5 Lease

Hongqi HS5 lease

Hongqi HS5 lease

De laatste jaren zien wij steeds meer Aziatische automerken een intrede maken in de Europese automarkt. Het Chinese Hongqi is hier zeker een goed voorbeeld van. Binnenkort is het in ons land mogelijk om een HS5 te leasen van het automerk Hongqi: een prachtige middelgrote SUV met veel comfortabele elementen. Bij AutoLeaseCenter ben je daarom straks bij ons aan het juiste adres voor een Hongqi HS5 lease. We vertellen je graag meer over deze bijzondere auto en de voordelen die een lease met zich mee kan brengen.

Wat je moet weten over Hongqi

Het Chinese automerk Hongqi introduceerde zijn eerste auto in het jaar 1958. In de loop der tijd is het merk uitgegroeid tot een echt uithangbordje van de Chinese automarkt, waarbij de modellen vaak te zien waren als staatsvoertuigen voor grote leiders en nationale evenementen. De afgelopen jaren maakt Hongqi een grote ontwikkeling door: zo hebben ze grootse plannen om wereldwijde export teweeg te brengen. Zo zullen ze binnenkort in Europa – én Nederland – enkele prachtige modellen introduceren.
Wat mag jij verwachten van het nieuwe concept van Hongqi? Het merk is in ieder geval van plan om de traditionele Oosterse cultuur te vermengen met de geavanceerde techniek van het heden. Het implementeren van nieuwe innovaties, om een fijne ervaring teweeg te brengen. Dit is zeker terug te zien in de Hongqi HS5.

Binnenkort te leasen: de Hongqi HS5

Binnenkort is het dan eindelijk mogelijk om de prachtige Hongqi HS5 te leasen bij Auto Lease Center. Tot die tijd informeren wij je graag over deze leaseauto en de indrukwekkende specificaties waar jij iedere rit weer van kunt profiteren:

  • De Hongqi HS5 is een middelgrote SUV met vijf zitplaatsen. Met een totale lengte van 4760 millimeter en een wielbasis van 2870 millimeter, beschik je over een ruime wagen voor het hele gezin of zakelijke doeleinden.
  • De Hongqi HS5 is een krachtige wagen met een vermogen boven de 220pk. Daarnaast biedt deze auto je de mogelijkheid om jouw eigen favoriete rijstijl te kiezen: Eco, Comfort, Sport, Snow en Off-Road.
  • De Hongqi HS5 is van alle gemakken voorzien, om jou te voorzien van een comfortabele rit. Zo profiteer je van een BOSE Premium Sound System, voor het beste geluid. Hongqi’s Air Cleaning System zorgt voor een optimale luchtkwaliteit, aangezien het microdeeltjes uit de lucht filtert.

Hongqi HS5 lease van AutoLeaseCenter

Wil jij binnenkort een Hongqi HS5 leasen, voor privé of zakelijk gebruik? Dan zit je goed bij AutoLeaseCenter. Zo bieden wij je de mogelijkheid om een lease af te sluiten, waarbij je profiteert van inbegrepen diensten als pechhulp en onderhoud. Door slechts een maandelijks bedrag hoeven te betalen, ervaar je meer financiële rust.
Binnen de kortste keren zetten wij de Hongqi HS5 op onze website. Zo bieden wij je de mogelijkheid om een offerteaanvraag in te dienen voor een Hongqi HS5 lease. Vervolgens zullen wij direct voor je aan de slag gaan, door het aanbod van diverse maatschappijen met elkaar te vergelijken. Zit er een goede deal tussen? Dan ontvang je binnen enkele werkdagen al een persoonlijk voorstel van ons terug.

Liefhebbers van de Hongqi HS5 zullen dus nog even geduld moeten hebben. Tot die tijd bieden wij je graag de mogelijkheid om via onze website de modellen van verschillende automerken met elkaar te vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ook kan je in contact komen met een medewerker van AutoLeaseCenter, om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

 

Wil jij de Hongqi HS5 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig