AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hongqi lease

Een nieuw automerk op de Nederlandse markt: maak kennis met Hongqi. Binnenkort kun je terecht bij AutoLeaseCenter voor een Hongqi lease, waarbij je profiteert van financiële ruimte en inbegrepen diensten. Wij geven je graag alvast een sneak peek van het automerk Hongqi en de bijzondere specificaties van de E-HS9.

Over het automerk Hongqi

Het Chinese automerk Hongqi is opgericht in 1958, maar heeft sindsdien nog geen doorbraak gehad in de Nederlandse automarkt. Toch is dit merk zeer goed op weg en gaan ze graag de concurrentie aan met andere merken in het luxe segment. Zo heeft dit merk haar strepen al verdiend in thuisland China, maar ook in Noorwegen gooit Hongqi hoge ogen. Binnenkort zet het merk dus ook hier voet aan de grond met een verbluffend model: de Hongqi E-HS9. Hoewel het op dit moment nog niet mogelijk is om een Hongqi lease af te sluiten bij AutoLeaseCenter, informeren wij je graag alvast over de Hongqi E-HS9.

Maak kennis met de Hongqi E-HS9

Binnenkort ben je bij ons aan het juiste adres om kennis te maken met de Hongqi E-HS9: een gloednieuwe en duurzame SUV, met een luxueus en uniek design. We informeren je graag alvast over de verschillende eigenschappen van de E-HS9, zodat je in de toekomst eenvoudig een Hongqi lease bij ons kunt aanvragen:

    • De Hongqi E-HS9 is een luxe SUV die speciaal ontwikkeld is om jou in stijl te vervoeren. Het unieke design is al vanaf de buitenkant te bewonderen: denk aan een opvallend hoge voorkant, een imposante grille en een interessant lichtsignatuur.

    • De Hongqi E-HS9 is een volledig elektrische wagen, waarbij de bestuurder de keuze heeft uit twee accupakketten. Waarbij de ene versie een actieradius van 396 kilometer heeft, gecombineerd met 396 pk. Het andere pakket heeft een hogere actieradius van 465 kilometer en maar liefst 551 pk.

    • De Hongqi E-HS9 is niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook zeer betrouwbaar. Zo zal deze auto beschikken over verschillende veiligheids- en rijhulpsystemen. De bestuurder zal profiteren van twaalf parkeersensoren, vier camera’s, een dodehoekbewaking en meer.

Een Hongqi leasen bij AutoLeaseCenter

Wanneer de Hongqi E-HS9 precies op de markt zal verschijnen, is tot nu toe nog onbekend. Maar mocht het zo ver zijn, dan ben je bij Auto Lease Center in ieder geval aan het juiste adres. Zo kun je bij ons terecht voor een Hongqi lease, waarbij je een maandelijks bedrag betaalt en zo profiteert van meer financiële ruimte. Ook kun je op ons rekenen bij pech onderweg en de nodige onderhoud.

Zodra er een offerteaanvraag wordt ingediend voor een Hongqi lease, gaan we bij AutoLeaseCenter direct voor je aan de slag. Dit houdt in dat we het aanbod op de Nederlandse markt met elkaar vergelijken, om de ideale leaseoplossing te vinden. Zodra we de perfecte deal hebben gevonden, ontvang je binnen de kortste keren al een persoonlijke offerte. Op deze manier ontzorgen wij de klant en verzekeren wij jou van de best mogelijke Hongqi lease.

Binnenkort kun je terecht bij AutoLeaseCenter voor een Hongqi lease. Tot die tijd nodigen wij je uit om ons huidige aanbod van diverse automerken alvast te bekijken, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken. Uiteraard staat onze klantenservice paraat voor eventuele vragen en twijfels.

 

Wil jij meer informatie over het merk Hongqi?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig