AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Introductie Zeekr | Het verhaal achter een revolutionair merk |

Introductie Zeekr

In de dynamische wereld van elektrische voertuigen gaat het merk Zeekr snel naam maken. De introductie van Zeekr geeft een premium aanvulling op het EV-segment, met een frisse kijk op mobiliteit en innovatie. Ook in Nederland kan men vanaf september ’23 kennis maken.

Het opmerkelijke uiterlijk

Het uiterlijk van de Zeekr is niets minder dan verbluffend. Strakke lijnen, gedurfde contouren en een futuristische uitstraling, de Zeekr trekt moeiteloos de aandacht op de weg. De gestroomlijnde carrosserie en doordachte details benadrukken niet alleen het oog voor design, maar ook de functionaliteit van Zeekr.

Introductie Zeekr

Zeekr 001 versus X: 

De twee voornaamste modellen die het merk Zeekr introduceert, zijn de Zeekr001 en de Zeekr X. Het verschil tussen deze twee illustreert de veelzijdigheid van het merk. De Zeekr001 is het toonbeeld van efficiëntie en stijl, terwijl de Zeekr X een gedurfde benadering kiest met extra kracht en uitgebreide functionaliteiten. De actieradius tikt bij de Zeekr001 620 km (WLTP) aan en de X haalt 445 km (WLTP). De Zeekr001 is strak, elegant en krachtig. De X heeft een onderscheidende stijl, een unieke persoonlijkheid en een sterke identiteit.

 
Introductie Zeekr
Voordelen van Zeekr: Meer dan je verwacht!

Zeekr staat niet alleen bekend om zijn opvallende uiterlijk, maar ook om de talloze voordelen die het met zich meebrengt:

  • Indrukwekkende Prestaties: Of je nu voor de 001 of de  X kiest, de indrukwekkende prestaties laten je versteld staan. Snelle acceleratie, soepele handling en een responsief rijgedrag zorgen voor een opwindende rijervaring.
  • Geavanceerde Technologie: Zeekr streeft naar vooruitgang en dat zie je terug in de geavanceerde technologie die in elke auto is ingebouwd. Van intuïtieve infotainmentsystemen tot geavanceerde veiligheidsfuncties,
  • Duurzame Keuze: Als een pionier in elektrische mobiliteit, draagt Zeekr bij aan een duurzame toekomst. Met emissievrije aandrijving en energiezuinige technologieën, verminder je je ecologische voetafdruk zonder in te leveren op prestaties.
  • Ruimtelijk Comfort: Zeekr heeft niet alleen oog voor de buitenkant, maar ook voor het comfort van de inzittenden. Ruimtelijk interieur, hoogwaardige materialen en doordachte details zorgen voor een luxueuze rijervaring.
  • Aanpasbaarheid: Of je nu een stadsavonturier bent of graag lange afstanden aflegt, Zeekr biedt aanpasbaarheid in zijn modellen zodat ze aan jouw specifieke behoeften voldoen.
Ervaar de toekomst met Zeekr

Stefan Sielaff, de zeer gerespecteerde auto-ontwerper, staat aan het hoofd van de internationale ontwerpafdeling bij ZEEKR in het moderne designcentrum in het Zweedse Göteborg. In deze dynamische en inspirerende high-tech omgeving in Göteborg verzamelen creatieve geesten van over de hele wereld zich om de toekomstige ZEEKR-auto’s te ontwerpen. Met zijn unieke ontwerpen, ongeëvenaarde prestaties en toewijding aan duurzaamheid, ligt voor Zeekr een mooie toekomst in het verschiet. Kies voor Zeekr en ervaar de evolutie van mobiliteit, vandaag en morgen.

Introductie ZeekrCollega Ron Molendijk over de introductie van de Zeekr ( Testdrive Event op circuit Lelystad): “ik vond het een indrukwekkende eerste ervaring met dit nieuwe merk (onderdeel van Geely Automobile met o.a. de merken Volvo, Polestar, Lynk & Co). Premium afwerking en zeer goede rij eigenschappen maken dit model, de Zeekr 001, tot een veelbelovende nieuwkomer in de EV-markt. Hier gaan we zeker veel van horen in Q4 ’23 en in 2024. Meer weten over mijn ervaring? Ik vertel je er graag over.”

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig