AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kart-event AutoLeaseCenter

Beste AutoLeaseCenter relatie, wat ontzettend leuk dat jij je wilt opgeven voor het Kart-event. Geef via dit formulier je voorkeur door, meer dan 1 voorkeur opgeven mag! Er zijn een beperkt aantal seats per locatie beschikbaar en Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Huizen (19 april 2023):
Karten op dé indoor kartbaan van Nederland! Jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits hebben Tim en Tom Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van deze kartbaan. De kartbaan is geïnspireerd op het circuit Spa Francorchamps en beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over en heeft een totale lengte van 475 meter. De kartbaan van Coronel is hierdoor leuk en uitdagend voor iedereen; zowel voor mannen als vrouwen dan wel gevorderde als beginnende coureurs. Er wordt gereden met elektrische karts, deze hebben meer vermogen, maken geen geluid en zorgen niet voor viezigheid en stank. Gewicht deelnemer: < 120 kg.

Nijverdal (10 mei 2023):
Karten op de snelste baan van Nederland! Dit is één van de langste kartbanen van Europa met een lengte van ruim 825 meter. Extra snelheid met 270 cc karts. Het beste van het beste, want met de anti-whiplashstoelen, rolbeugels, stuurbekrachtiging en veiligheidsgordels zijn dit ook nog eens de veiligste karts van Nederland! Daarbij rijden de karts op propaangas. Dit zorgt voor een schonere lucht zonder de geur van benzine en weinig tot geen CO uitstoot!

Vragen? Schroom niet ons te bellen of mailen: Bel: 053-2030150 of mail naar: mkb@autoleasecenter.nl

Geef je hieronder op voor het evenement:

Nieuw kart event ALC
1ste keuze
2de keuze
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig