AutoLeaseCenter
06 19 055 620
Zoek
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lease intermediair

AutoLeaseCenter-Particulier-Auto-Leasen

Wat doet een lease intermediair?

Een lease intermediair is een organisatie die bemiddelt in de zakelijke en particuliere markt tussen de eindgebruiker en de leasemaatschappij. Het voordeel van een lease intermediair is dat u als klant niet gebonden bent aan een bepaalde leasemaatschappij, maar dat de lease intermediair zorgt voor de meest gunstige aanbiedingen en bijbehorende voorwaarden. U heeft zelf één aanspreekpunt voor uw wagenpark en de lease intermediair regelt de rest.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering staat vaak voorop in combinatie met kennis van de producten en de markt. Hiermee wordt de optimale mobiliteitsoplossing gevonden tegen de meest gunstige condities. Een lease intermediair kan een zelfstandig opererende professional zijn, maar er bestaan ook grotere intermediairs die alle willekeurige leaseproducten kunnen aanbieden. AutoLeaseCenter behoort tot de professionelere lease-intermediairs in Nederland die alle mogelijke leasevormen kan aanbieden via een diversiteit aan leasemaatschappijen waarmee wordt samengewerkt. Hierbij maakt AutoLeaseCenter scherpe inkoopafspraken met verschillende dealers om de meest gunstige condities voor de klant te bereiken. Door de omvang kunnen interessante schaalvoordelen worden bereikt, waardoor u als klant profiteert van scherpe condities die normaal bij grootzakelijke klanten horen.

Maatwerk bij AutoLeaseCenter

De mobiliteitsadviseurs van AutoLeaseCenter hebben ieder hun eigen specialisatie, maar zelf heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Dit maakt het wel zo persoonlijk en hierdoor kan altijd optimaal worden ingespeeld op uw wensen. Bij AutoLeaseCenter kunt u kiezen uit full operational lease, Financial lease, Shortlease en privélease. Hierbij bieden wij maatwerk, omdat wij kunnen kiezen uit de diverse contractsoorten die de verschillende leasemaatschappijen aanbieden. Op basis van de wensen van de klant wordt de juiste leasemaatschappij en contractvorm gekozen met de meest gunstige prijs in combinatie met de juiste voorwaarden. Als lease intermediair zijn wij hiermee onafhankelijk in ons advies en u profiteert van de meest gunstige condities die in de markt verkrijgbaar zijn en het beste aansluiten bij uw eigen situatie.

Informatie

Ga voor meer informatie over de verschillende producten naar www.autoleasecenter.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Bel hiervoor met 053-20 30 150 en één van onze mobiliteitsadviseurs staan u graag te woord.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig