AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lease Startende ondernemer

zzper

Voordelig leasen zonder aanbetaling bij AutoLeaseCenter

Leasen als startende ondernemer is bij veel leasemaatschappijen lastig. Veelal wordt er gevraagd naar jaarcijfers en deze zijn er natuurlijk nog niet. Vanuit AutoLeaseCenter denken wij graag mee met de ondernemer en we hebben vaak acties voor startende ondernemers! Wilt u als startende ondernemer een auto leasen, maar is de aanbetaling een struikelblok? Op diverse van onze actie-auto’s en occasionlease auto’s hebben wij de mogelijkheid om u als startende ondernemer zonder aanbetaling te laten leasen.

Gevarieerd aanbod

We hebben een interessante selectie van actie-auto’s in diverse segmenten. Daarnaast hebben we een gevarieerd aanbod van interessante jonge occasions welke we in kunnen zetten voor u als startende ondernemer. Bijkomende voordelen van deze aanbieding voor startende ondernemers zijn: een laag eigen risico, flexibele looptijden en zeer interessante meerdagenregeling bij korte contracten. Wilt u als startende ondernemer leasen en profiteren van deze voordelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan gaan wij samen met u kijken naar de meest passende lease-oplossing.

Voordelig rijden

Als u gaat leasen als startende ondernemer, dan kunt u in een representatieve auto rijden voor een vast bedrag per maand. U heeft dan niet meer te maken met onverwachte kosten en hoeft ook niet te investeren in een auto. U rijdt voor een vast bedrag per maand en onderhoud, wegenbelasting, afschrijving en rente zijn inbegrepen in het leasetarief. De zakelijke leasekosten zijn volledig aftrekbaar binnen uw bedrijf. Alleen als u ook  meer dan 500 kilometer privé in de auto gaat rijden, heeft u te maken met de bijtelling. Voor de meeste auto’s is de bijtelling momenteel 22% over de catalogusprijs van de auto. Bij occasions kunt u ook nog profiteren van 7%, 14%, 20% of 21% bijtelling.

Bent u als startende onderneming geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een auto te leasen? Neem dan contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs en bel met AutoLeaseCenter op 053-20 30 150.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig